Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 dec 2017 - Anul XXII, nr. 285 (6701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


La concurenţă cu pescarii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Am mai abordat, de-a lungul timpului, subiecte legate de pariurile sportive, un viciu pe care mi l-am asumat şi eu, mai abitir ca alţii, fără ca asta să însemne că mă laud. Bineînţeles, am şi eu poveştile mele, ca orice parior, cu bilete pierdute neverosimil, izvorâte uneori din imaginaţia unui scenarist nebun. Dacă ar fi să concureze cineva poveştile pescarilor, atunci fiţi siguri că pariorii sunt aceia! Încerc să vă conving în ceea ce urmează. De mai bine de 20 de ani, de când activez ”în domeniu”, mi-am câştigat o faimă nedorită printre cei care mă cunosc. Nu o dată, aflând că solistul cel mai sigur se află şi la mine pe bilet, colegii de viciu se luau cu mâinile de cap. Era un fel de garanţie că taman atunci urma să se întâmple ceva. Totuşi, o succesiune precum cea din ultimele trei etape mi se pare prea gogonată, chiar şi pentru unul ca mine. Iată o înlănţuire de evenimente care se petrec la câteva mii de meciuri, aceste evenimente aflându-se, evident, pe biletele mele… A fost mai întâi Lazio-Fiorentina, pe 26 noiembrie. În minutele de prelungire, când Lazio conducea cu 1-0, iar cota live pentru egal ajunsese la 25,00, arbitrul opreşte jocul, face un semn ciudat şi se duce la margine. Fusese o degajare aparent banală din careul gazdelor, iar arbitrul a desenat în aer un dreptunghi, ceea ce însemna, aveam să aflu şi să nu mai uit, arbitraj video! Bineînţeles, s-a acordat penalty, iar Fiorentina a egalat. Şi când te gândeşti că eram un partizan al introducerii tehnologiei în fotbal… Peste fix o săptămână, tot în campionatul italian, AC Milan se deplasa cu antrenor nou la Benevento, total orfană de orice punct până la acel meci. Ei bine, gazdele au egalat în minutul 95 printr-un gol marcat cu capul, de pe la 11-12 metri, de… portar! Precedentul gol reuşit de un portar în Serie A se petrecuse în urmă cu 16 ani! Nu-i nimic, mai trece o săptămână şi ajungem pe 10 decembrie, adică duminica trecută. Pe biletul meu îşi găseşte loc Şahtarul, care juca în deplasare, nici nu contează cu cine. Liderul conducea bine mersi cu 1-0 când, prin minutul 80, primeşte un cartonaş roşu. Nu e panică, se mai întâmplă, dar ce te faci când, peste vreo 5 minute, mai ia un roşu? Dar dacă peste alte 5 minute mai ia unul?! Da, 3 cartonaşe roşii în 10 minute, iar victoria aproape sigură se transformă în înfrângere în minutele 92 şi 94… Sunt curios ce mi se mai pregăteşte duminica asta.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La concurenţă cu pescarii.
 Vizualizări articol: 1343 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
La concurenţă cu pescarii5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei