Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 dec 2017 - Anul XXII, nr. 285 (6701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Fără control

Patru tineri au scăpat ca prin minune, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un stâlp

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un grav accident rutier a avut loc miercuri seara, în jurul orei 22.00, pe Calea Unirii din municipiul Suceava. Un autoturism Ford Focus, care se deplasa dinspre Centru spre Bazar, a derapat într-o curbă la stânga din cauza neadaptării vitezei la condiţiile drumului umed şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public. La volanul maşinii se afla un tânăr de 19 ani, din comuna Dumbrăveni, în autoturism mai aflându-se alţi trei tineri. În urma impactului puternic, două persoane din autoturism au fost uşor rănite, iar motorul autoturismului a fost smuls din cadrul caroseriei maşinii, fiind proiectat la câţiva metri pe asfalt.

Cele două victime au fost preluate de echipajele ambulanţelor şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, şi i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Cei doi tineri rămaşi la locul accidentului ne-au declarat că nu-şi dau seama cum s-a petrecut accidentul, văzând doar cum spatele maşinii a derapat şi s-au oprit în stâlpul din beton. Poliţiştii fac cercetări în continuare în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru tineri au scăpat ca prin minune, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un stâlp.
 Vizualizări articol: 3651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Patru tineri au scăpat ca prin minune, după ce autoturismul în care se aflau a intrat într-un stâlp5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Clar trimis de
(15 dec 2017, 11:20:53
Viteza e vinovata aici. Ma rog, soferul care a calcat acceleratia...
O chestie mai noua: am observat de cateva zile ca in giratoriul de la bazar, cum mergi spre Burdujeni (langa OMV adica) e denivelata strada. Denivelata in sensul ca iti afecteaza franarea masinii, mi-a intrat de 2 ori abs-ul pentru ca masina a "simtit" ca se blocheaza rotile. Si nu la viteza mare, ci la 30-40 km/h.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei