Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 dec 2017 - Anul XXII, nr. 285 (6701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   10 imagini |   ø fişiere video

Desfătarea gustului

”Daniela Chocolate”, un deliciu cu mâncăruri gustoase şi deserturi alese

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un nou nume trezeşte de puţin timp în Suceava interesul amatorilor de dulciuri şi de gustări de calitate. ”Daniela Chocolate”, amplasată pe strada Curtea Domnească din municipiul Suceava, vizavi de Hala Mare, în locul fostei ”Maison Delice”, a pornit la drum de o perioadă scurtă de timp, însă cu o experienţă bogată în spate şi preţuri mult mai accesibile. De fapt Daniela Sbiera, un cofetar cu specializări în domeniu şi cu o experienţă de ani de zile, nu e alta decât cea de ale cărei produse v-aţi putut bucura şi până acum, sub vechea siglă a cofetăriei care a funcţionat aproape un an în aceeaşi locaţie. De-acum însă mâinile Danielei nu doar că vor continua să creeze pentru dumneavoastră cele mai selecte şi minunate bunătăţi, dar vor purta de grijă ca tot ce se întâmplă în această locaţie să fie la superlativ. E de înţeles de ce locaţia ”Maison Delice” poartă de-acum numele ”Daniela Chocolate”.

 

Într-o atmosferă cu iz franţuzesc, poţi gusta dulciuri şi gustări adaptate fiecărui sezon

Primul lucru care te cucereşte este atmosfera intimă a micii cofetării şi vitrinele atrăgătoare, pline cu prăjituri şi altfel de dulciuri rafinate, de cea mai bună calitate. În afară de dulciuri, aici vă veţi putea bucura de un meniu rafinat, de gustări alese, pentru toate gusturile. De la intrare ne întâmpină zâmbind cea care dă viaţă acestei locaţii atât de diferite.

”Pe noi ne diferenţiază de cei din jur calitatea produselor noastre, produse premium de primă mână. Tot ce folosim este natural, de aceea putem spune că punem la dispoziţia clienţilor dulciuri şi gustări de lux. Toate produsele dulci se prepară în laboratorul nostru din Vicovu de Sus, într-o gamă largă, începând cu ecleruri, tarte de fructe, minitorturi fine cu diferite tipuri de creme, macarons sau îngheţată naturală, cookies sau diferite tipuri de biscuiţi cu vanilie şi ciocolată, precum şi renumitele bomboane Raffaello”, ne-a spus Daniela Sbiera. Din vitrină te atrag Rosse Delice, un piure de zmeură cu mousse de ciocolată albă, Chocolate Delice, cu ciocolată cu lapte, o inimă de piure de fructe şi bezea glazurată cu ciocolată neagră, tarte cu fructe, dar şi fursecuri cu vanilie, ciocolată, merişoare sau turtă dulce.

Preţurile, care în ultima perioadă s-au redus cu circa 20%, sunt pe măsura materiilor prime folosite, cea mai mare parte a ingredientelor fiind aduse de Daniela din Franţa, pentru clienţi care le cunosc şi le apreciază. Frişca naturală, untul franţuzesc, ciocolata de calitate, făina de migdale sunt doar câteva dintre ingredientele premium folosite în laboratorul cofetăriei ”Daniela Chocolate”, pentru a desfăta gusturile iubitorilor de dulciuri, uneori înnobilate chiar cu foiţă de aur. Cea care prepară faimoasele prăjituri foloseşte doar ouă proaspete, alune şi migdale de calitate, ignorând existenţa aşa-ziselor ”creme la găleată” sau ”glazuri la găleată”, care nu au ce căuta pe masa de lucru a Danielei. Producţia ei în materie de macarons, un desert franţuzesc care are la bază o bezea făcută din făină de migdale, a devenit de acum renumită, mai ales după cursurile de perfecţionare făcute în Franţa de tânăra cofetară, care s-a specializat în aceste renumite deserturi. Pentru sezonul sărbătorilor care se apropie, tot aici veţi găsi prăjiturile de sezon cu portocale, mere caramelizate sau cu scorţişoară.

 

Gustări rapide, preparate în propria bucătărie din locaţia ”Daniela Chocolate”

În bucătăria locaţiei ”Daniela Chocolate” se prepară de acum şi mâncăruri de cea mai bună calitate, începând de la micul dejun şi până la burgeri, paste şi salate. Diferenţa o fac şi aici toate ingredientele naturale folosite, chifla făcută în cuptor, carnea proaspăt tocată sau maioneza învârtită din ouă proaspete.

”Avem o reţetă la chifla de burgeri din Franţa pe care o facem noi, de la frământat şi până la coacerea în cuptor, facem paste după reţete originale şi salate proaspete. Cu 20 de lei poţi lua la noi un burger mare cu carne de pui, o salată şi sosuri, sau 3 miniburgeri cu carne de vită şi salată, având şi sandvişuri asortate”, ne-a povestit Daniela Sbiera, cea care dă viaţă acestei locaţii.

Şi pentru că bucuria unei mese copioase poate fi încununată de o băutură caldă sau o cafea pe măsură, la ”Daniela Chocolate” se poate bea o cafea în exclusivitate. E vorba de cunoscuta cafea 100% arabica, preparată în Spania sub marca Granell, sau o ciocolată caldă, făcută din ciocolată cu lapte pe loc şi servită alături de renumiţii biscuiţi cu ciocolată şi caramel, făcuţi în laboratorul cofetăriei. Firma a deschis de curând un local nou lângă magazinul Profi din Vicovu de Jos, unde produsele sunt deja la mare căutare. Dorinţa de perfecţionare a Danielei în tehnica cofetăriei, la specializări unde învaţă de la marii chefi cofetari sau patiseri, îi dă dreptul să creadă într-un bun viitor pe piaţa suceveană, unde se adresează cunoscătorilor care ştiu să facă diferenţa. Treceţi pragul cochetului local ”Daniela Chocolate” de pe Curtea Domnească, nr. 4, şi veţi simţi cu adevărat plăcerea gustului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Daniela Chocolate”, un deliciu cu mâncăruri gustoase şi deserturi alese.
 Vizualizări articol: 4406 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
”Daniela Chocolate”, un deliciu cu mâncăruri gustoase şi deserturi alese3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei