Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 nov 2017 - Anul XXII, nr. 260 (6676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Competiție

14 dansatori suceveni, prezenți la Campionatul Mondial Junior II Latino și WDSF Dance Fest

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La sfârșitul săptămânii trecute, la București a avut loc unul dintre cele mai spectaculoase, dar și unul dintre cele mai puternice concursuri internaționale organizate în România, Campionatul Mondial Junior II Latino şi WDSF Dance Fest 2017, la care au participat și 14 dansatori suceveni, de la Clubul de dans sportiv "Bucovina Dance Studio", îndrumați de antrenorii Vlad și Andrei Palamariu. Sportivii suceveni au cucerit patru medalii de aur: Fabian Doroftei și Karolina Longher la Open Basic Latino (12 - 13 ani), Mario Bujorean și Isabella Ududec la Open Basic Latino (14 - 15 ani) și două medalii de argint: Andrei Martineac și Nicoleta Daneliuc. La Dance Fest 2017 au participat și Adelina Marcu, care a câștigat medalia de bronz la Fete Solo 4 - 7 ani, Ioana Ghețau, care a obținut locul 5 la Fete Solo 10 -11 ani, dar și perechile de dansatori formate din Matei Lefter şi Miruna Varzaru (clasa D 12 - 15 ani), Iustin Stanciu și Denisa Grigoraș, Răzvan Cosoreanu și Erin Apetrei, care au fost la un pas de finala concursului de la București. Fiind cea mai spectaculoasă și puternică competiție din acest an organizată în România, antrenorii clubului sucevean s-au declarat pe deplin mulțumiți de evoluția dansatorilor Clubului „Bucovina Dance Studio".

 

Pregătiri pentru"Bucovina Dance Cup", edițiaa II-a

Antrenorul Vlad Palamariu le mulțumește părinților acestor minunați dansatori, „pentru că sunt alături de noi necondiționat și îi ajută atât pe cei mici, cât și pe cei mai mari să își îndeplinească visul lor cel mai mare, acela de a progresa din ce în ce mai mult și de a se menține pe prima treaptă a podiumului. Încercăm zi de zi să le oferim copiilor tot ce avem noi mai bun, să le insuflăm succesul și să trăim alături de ei sentimentele pe care le aveam acum 10 ani pe ringul de dans atât eu, cât și fratele meu." Tot el a completat că a început pregătirea celei de-a II-a ediții a concursului internațional "Bucovina Dance Cup", ce va avea loc în luna decembrie, „concurs pe care l-am organizat și anul trecut la Suceava și care a fost un adevărat succes. Sperăm să îl organizăm cât putem noi de bine, pentru a reuși să ridicăm competiția suceveană cât mai sus în clasamentul competițiilor naționale și internaționale."

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 14 dansatori suceveni, prezenți la Campionatul Mondial Junior II Latino și WDSF Dance Fest.
 Vizualizări articol: 2404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
14 dansatori suceveni, prezenți la Campionatul Mondial Junior II Latino și WDSF Dance Fest5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei