Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 nov 2017 - Anul XXII, nr. 260 (6676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Gheorghe Aldea şi-a dat demisia din Consiliul Local Fălticeni şi aşteaptă numirea la şefia APM Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul viceprimar al Fălticeniului Gheorghe Aldea şi-a depus demisia din Consiliul Local al acestui municipiu. Gheorghe Aldea şi-a înregistrat ieri în mod oficial demisia din deliberativul local. În demisie, Gheorghe Aldea nu precizează care sunt motivele pentru care a luat această decizie. Potrivit unor surse politice, Gheorghe Aldea îşi dă demisia din Consiliul Local Fălticeni pentru a aştepta numirea la conducerea Agenţiei de Protecţie a Mediului Suceava. În momentul de faţă funcţia de director al acestei instituţii este ocupată de Vasile Oşean.

Economistul Gheorghe Aldea a fost viceprimar al municipiului Fălticeni în perioada 2008 – 2012, atunci când primar a fost Vasile Tofan. După alegerile din 2012, Aldea a continuat să ocupe postul de viceprimar, în echipa USL, primar fiind Cătălin Coman. Ulterior, după ruperea USL, Gheorghe Aldea a fost înlocuit din conducerea Primăriei Fălticeni, locul acestuia în funcţia de viceprimar fiind luat de Constantin Bulaicon.

Reamintim că la începutul anului 2016, Gheorghe Aldea pornea în cursa pentru câştigarea fotoliului de primar în calitate de preşedinte şi reprezentant al Organizaţiei Municipale PNL Fălticeni. Ulterior, în luna februarie a anului trecut, Gheorghe Aldea şi-a pierdut atât statutul de candidat, cât şi cel de copreşedinte al PNL. Ulterior, preotul Liviu Mihăilă a fost validat drept candidat PNL la Primăria Fălticeni, înlocuindu-l pe economistul Gheorghe Aldea. În urma alegerilor locale din 2016, ALDE a obţinut două mandate de consilier local, acelaşi număr de funcţii în deliberativ fiind câştigat şi de PNL. La alegerile locale de anul trecut, Gheorghe Aldea a candidat pentru funcţia de primar din partea ALDE, obţinând 8,1% din voturi.

Potrivit prevederilor legale, Consiliul Local Fălticeni va lua act de demisia lui Gheorghe Aldea în prima şedinţă ordinară. După eliberarea postului, ALDE urmează să nominalizeze un nou consilier local, următorul pe lista acestui partid fiind pensionarul Ionică Constantin, în vârstă de 60 de ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gheorghe Aldea şi-a dat demisia din Consiliul Local Fălticeni şi aşteaptă numirea la şefia APM Suceava.
 Vizualizări articol: 2658 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Gheorghe Aldea şi-a dat demisia din Consiliul Local Fălticeni şi aşteaptă numirea la şefia APM Suceava1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei