Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 nov 2017 - Anul XXII, nr. 260 (6676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

21 şi 22 noiembrie

Spectacolul „Titanic vals”, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoşani aduc pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, pe 21 şi 22 noiembrie, de la ora 19:00, spectacolul „Titanic vals” de Tudor Muşatescu. Regia: Dan Tudor. Scenografia: Mihai Pastramagiu. “Titanic vals”, după cum a spus regizorul Dan Tudor, „este un spectacol care vorbeşte despre lumea de ieri şi de azi, despre felul în care unii oameni pun pe primul plan al vieţii lor doar interesul material uitând de suflet. Un singur personaj – Spirache – rămâne de neatins de această patimă nestăvilită de a acumula bunuri materiale. Şi, prin această renunţare la averile pământeşti, personajul capătă o conduită de apostol. Mesajul este limpede: nu uitaţi de bucuriile sufletului, de dragoste!’

Poate de aceea, „oamenii – puţini la număr – care poartă în ei dragostea adevărată – devin un fel de apostoli”. Durata spectacolului: 1 h 50 minute (cu pauză). Distribuţie: Spirache - Cezar Amitroaei, Dacia - Crenola Muncaciu, Chiriachiţa – Dan Tudor (actor la Teatrul de Comedie Bucureşti), Sarmisegetuza – Petronela-Lorena Chiribuţă, Gena - Silvia Răileanu, Traian - Petruţ Butuman, Decebal - Dragoş Radu, Petre Dinu - Răzvan Amitroaei, Stamatescu - Bogdan Horga, Nercea - Bogdan Muncaciu, Procopiu - Florin Aioniţoaei, Vecinul - Traian Andrii.

Biletele costă 20 de lei şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava sau de la difuzorii din şcoli. Informaţii la telefon: 0230 523 718.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spectacolul „Titanic vals”, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava.
 Vizualizări articol: 1636 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Spectacolul „Titanic vals”, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei