Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 oct 2017 - Anul XXII, nr. 231 (6647)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Poliţia în acţiune

Sute de amenzi şi 29 de permise ridicate, după un control cu radare şi cu etilotestul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţiştii suceveni au organizat, timp de trei zile, acţiuni de control în trafic cu efective sporite, una fiind axată pe depistarea şoferilor vitezomani, iar una pe depistarea celor aflaţi sub influenţa alcoolului. În total, în cadrul celor două acţiuni, au fost aplicate câteva sute de amenzi, iar 29 de şoferi s-au ales cu permisele de conducere suspendate.

Acţiunea cu radarele poliţiei s-a desfăşurat în intervalul 7-9 octombrie, pe timp de zi. Poliţiştii Serviciului Rutier, împreună cu poliţiştii de la formaţiunile de profil din teritoriu, s-au axat pe depistarea şoferilor care conduc cu viteză, respectiv a celor care depăşesc pe linia continuă. Au fost aplicate 314 amenzi, în valoare de peste 115.000 lei, majoritatea, 223, pentru depăşiri ale limitelor de viteză înregistrate cu aparatura radar.

În cadrul acestei acţiuni, au fost ridicate 19 permise de conducere, din care 11 pentru viteză excesivă (peste 50 de km/h faţă de limita admisă pe respectiva porţiune de drum), şapte pentru depăşiri neregulamentare şi unul pentru că era expirat. 

De această dată, poliţiştii nu au înregistrat viteze foarte mari, însă au fost cazuri în care şoferii înregistraţi de radare aveau şi alte probleme, de exemplu permisul suspendat în cazul unuia.

A doua acţiune de control a fost în intervalul 6-8 octombrie şi s-a axat pe controalele cu aparatul etilotest. Aceste acţiuni au avut loc seara şi noaptea, fiind verificaţi cu etilotestul nu mai puţin de 382 de conducători auto.

Poliţiştii au aplicat alte 140 de amenzi, în valoare de peste 50.000 de lei, şi au reţinut alte 10 permise de conducere. De asemenea, în cadrul acţiunii au fost constatate şi zece infracţiuni, majoritatea alcoolemii.

Poliţiştii şi-au atins scopul în zilele în care au desfăşurat acţiuni.

„Din fericire prezenţa activă a poliţiştilor în trafic şi măsurile luate au făcut ca în  ultimele zile să nu se producă accidente rutiere grave pe drumurile din judeţul nostru, neînregistrându-se nici un deces sau rănit grav în accidente”, a transmis comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sute de amenzi şi 29 de permise ridicate, după un control cu radare şi cu etilotestul.
 Vizualizări articol: 2796 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Sute de amenzi şi 29 de permise ridicate, după un control cu radare şi cu etilotestul4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei