Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 oct 2017 - Anul XXII, nr. 231 (6647)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din fonduri elveţiene

Infrastructura de încărcare a maşinilor electrice va deveni curând utilizabilă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipiul Suceava se numără printre primele oraşe din ţară care, până la finele anului, vor avea o infrastructură funcţională pentru încărcarea maşinilor electrice, atât pentru parcul auto propriu, cât şi pentru populaţie.

La comandamentul de investiţii de marţi dimineaţă, firma care se ocupă de montarea şi punerea în funcţiune a staţiilor de încărcare pentru maşinile electrice, Loial Impex Suceava, a anunţat că au mai sosit încă 14 echipamente de acest tip, cu încărcare rapidă, pe care le va monta curând.

În total, în municipiul Suceava vor fi funcţionale 28 de staţii de încărcare a maşinilor electrice, din care 14 staţii cu încărcare rapidă (de la două până la şase ore), iar celelalte cu încărcare standard (de la 4 până la 12 ore).

„Pentru cele 14 staţii de încărcare a maşinilor electrice care sunt deja montate vom semna miercuri un act adiţional la contractul cu E.ON, astfel încât să fie contorizate. În plus, conform contractului semnat deja cu furnizorul, la începutul lunii decembrie vor ajunge la Suceava 11 maşini electrice, pentru parcul auto al primăriei, iar în noiembrie aşteptăm să ne vină 10 biciclete electrice. Lucrurile încep să se lege pe transportul electric”, a spus primarul Ion Lungu, care, având deja infrastructura necesară, vrea să modernizeze şi transportul public în comun, prin dotarea TPL cu 40 de autobuze electrice.

Realizarea infrastructurii de încărcare a maşinilor electrice este făcută de Primăria Suceava printr-un proiect finanţat de statul elveţian (85%). 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Infrastructura de încărcare a maşinilor electrice va deveni curând utilizabilă.
 Vizualizări articol: 1577 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Infrastructura de încărcare a maşinilor electrice va deveni curând utilizabilă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei