Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 oct 2017 - Anul XXII, nr. 231 (6647)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Primăria Suceava

Lucrările de reparaţii şi cauciucări la 30 de locuri de joacă vor fi finalizate luna aceasta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Amplul program de reparaţii a 30 de locuri de joacă din municipiul Suceava, demarat de municipalitatea suceveană în luna august, urmează să fie încheiat până la finele lunii octombrie.

Viceprimarul Marian Andronache, care a verificat ieri în teren gradul de realizare a acestor lucrări, a spus că lucrările de reparaţii sunt în curs de finalizare la 18 locuri de joacă, din care opt au fost modernizate prin turnare de covor elastic.

„Mai avem de turnat suprafaţă elastică la locurile de joacă de pe strada Florilor, pe Octav Băncilă şi la cel din parcul Steagurilor, de lângă Prefectură. Am discutat cu constructorul, a suplimentat acum forţa de muncă, pentru a efectua lucrările de reparaţii la toate locurile de joacă contractate până la finele lunii octombrie”, a spus viceprimarul Marian Andronache.

Cele opt locuri de joacă care au fost dotate recent cu pardoseală elastică sunt pe străzile Staţiunii, Saturn (lângă Piaţa Mică), Oituz (în spatele fostei alimentare de pe Mărăşeşti), Mihai Viteazu nr. 1, Tineretului, Baladei, Luceafărului (Moto Velo) şi la ANL Burdujeni.

O parte din aceste locuri de joacă au fost modernizate chiar şi cu 10 ani în urmă, iar cele mai multe probleme sunt la figurine şi instalaţii, majoritatea fiind vandalizate.

Valoarea contractului este de aproximativ 250.000 de lei fără TVA, iar pe lângă repararea obiectelor de joacă la care au apărut defecţiuni, va fi înlocuită şi bordura la acele locuri de joacă la care aceasta este deteriorată.

Deoarece multe dintre obiecte s-au deteriorat ca urmare a utilizării acestora de către persoane cu vârsta mai mare decât cea recomandată de producător, după reparaţii, fiecare loc de joacă va avea un indicator, iar pentru fiecare obiect în parte va fi specificată categoria de vârstă căreia i se adresează.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de reparaţii şi cauciucări la 30 de locuri de joacă vor fi finalizate luna aceasta.
 Vizualizări articol: 1657 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările de reparaţii şi cauciucări la 30 de locuri de joacă vor fi finalizate luna aceasta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei