Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 oct 2017 - Anul XXII, nr. 231 (6647)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Obstacol viu

O maşină a Poliţiei de Frontieră s-a izbit într-un BMW, după ce agentul de la volan a vrut să evite un câine

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O maşină a Poliţiei de Frontieră s-a izbit într-un autoturism BMW parcat la marginea drumului, după impact agentul de la volan continuându-şi drumul. Pentru că au fost doar pagube materiale, agentul de poliţie de frontieră a reportat ulterior evenimentul rutier, în termenul legal de 24 de ore. El a arătat în procesul-verbal de constatare a tamponării că a pierdut controlul asupra volanului după ce a vrut să evite un câine care i-a ieşit în faţă pe carosabil.

Accidentul soldat cu pagube materiale a avut loc luni dimineaţă, înainte de ora 4.00, pe drumul comunal din satul Vuliva, comuna Frătăuţii Noi.

Elena Pleşca, proprietara unui BMW X3, înmatriculat în Marea Britanie, îşi lăsase maşina parcată în faţa casei, pe acostament, în afara carosabilului. Dimineaţă, aceasta a găsit BMW-ul avariat în partea din faţă, iar ulterior avea să afle că o autospecială de la Poliţia de Frontieră i-a lovit maşina. Femeia a sunat la 112 şi a sesizat că în faţa casei sale a avut loc un accident rutier, iar autorul a  fugit de la faţa locului.

Tot luni, în jurul orei 14.00, femeia a fost chemată la Biroul Rutier al Poliţiei municipiului Rădăuţi, unde i s-a comunicat că a fost vorba de o tamponare provocată într-adevăr de o maşină a Poliţiei de Frontieră.

Faptul că echipajul Poliţiei de Frontieră nu a oprit la faţa locului este tratat cu suspiciune de membrii familiei care deţine BMW-ul, aceştia considerând că agentul ar fi trebui să rămână şi să ofere lămuriri. Pe de ală parte, acesta nu avea obligaţia de a rămâne la faţa locului. Asta pentru că a fost vorba doar de o tamponare, iar termenul legal pentru raportarea acesteia la Poliţia Rutieră este de 24 de ore.

În procesul-verbal încheiat de poliţiştii rutieri în cursul zilei de luni se arată că autospeciala VW cu număr MAI, condusă de Dănuţ Vasile Anghi, a lovit BMW-ul după ce agentului i-a apărut în faţă un câine, pe care acesta  a încercat să-l evite, moment în care a pătruns pe contrasens şi a pierdut controlul, lovind autoturismul BMW în partea din faţă.

Poliţiştii rutieri i-au aplicat şoferului vinovat de tamponare un avertisment scris.

Femeia a primit în aceeaşi zi autorizaţia de reparaţie, în care sunt trecute avariile constatate de poliţiştii rutieri la portiera dreaptă, capotă motor şi alte elemente de caroserie. Aceasta urmează să-şi repare maşina prin asigurarea maşinii de la Poliţia de Frontieră.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O maşină a Poliţiei de Frontieră s-a izbit într-un BMW, după ce agentul de la volan a vrut să evite un câine.
 Vizualizări articol: 5423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
O maşină a Poliţiei de Frontieră s-a izbit într-un BMW, după ce agentul de la volan a vrut să evite un câine2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei