sâmbătă, 7 oct 2017 - Anul XXII, nr. 228 (6644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,97 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5781 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţii

Primăria Câmpulung Moldovenesc a finalizat asfaltarea a peste 260 de locuri de parcare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria Câmpulung Moldovenesc a finalizat asfaltarea a 262 de locuri de parcare din mai multe zone ale municipiului. Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a declarat că anul acesta au fost reabilitate locurile de parcare de pe străzile Sirenei, Trandafirilor, Rândunicii şi Calea Bucovinei nr. 65. Mihăiţă Negură a explicat că lucrările au constat în refacerea instalaţiilor de preluare a apelor pluviale, iluminat public cu leduri, covor asfaltic noi și marcaje. Edilul câmpulungean a declarat că investiţia a fost în valoare de aproape 1,6 milioane de lei, fondurile fiind alocate, în întregime, de la bugetul local.

Mihăiţă Negură a explicat că reabilitarea locurilor de parcare din Câmpulung Moldovenesc s-a făcut printr-un proiect multianual, pentru anii 2016-2017, valoarea totală a investiţilor fiind de 5,4 milioane de lei. El a amintit că în cursul anului trecut au fost amenajate peste 500 de locuri de parcare, pe străzile Sirenei, Molidului și Silvicultorului. „Parcările pentru mașini au fost amenajate pe spaţiile pe care erau construite magaziile de lemne sau garajele. În total avem acum vreo 750 de locuri de parcare”, a explicat primarul din Câmpulung Moldovenesc.

Pe de altă parte, Mihăiţă Negură a spus că în ședinţa din luna noiembrie a Consiliului Local va fi propus spre aprobare un proiect de hotărâre pentru repartizarea prin licitaţie a celor 262 de locuri de parcare reabilitate anul acesta. Negură a explicat că pentru închirierea acestor locuri de parcare, prioritate vor avea proprietarii de locuinţe din zonele în care se află acestea. Locurile de parcare vor putea fi închiriate cu 100-150 de lei pe an. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Câmpulung Moldovenesc a finalizat asfaltarea a peste 260 de locuri de parcare.
 Vizualizări articol: 1987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primăria Câmpulung Moldovenesc a finalizat asfaltarea a peste 260 de locuri de parcare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei