Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 oct 2017 - Anul XXII, nr. 228 (6644)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Propunere

Elevii îşi pot nominaliza dascălii la Premiile Mentor pentru Excelenţă în Educaţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii suceveni îşi pot înscrie profesorii preferaţi în cursa pentru câştigarea Premiului Mentor pentru Excelenţă în Educaţie, distincţie anuală care se acordă acelor dascăli sau antrenori care au descoperit şi au lansat tinere talente şi le-au sprijinit primii paşi atât intelectual, cât şi moral.

În cadrul programului, lansat prima dată în 2010, anual sunt premiaţi 10 profesori şi antrenori, premiul constând dintr-un trofeu realizat de apreciatul artist Ioan Nemţoi şi 8.000 de lei.

Premiile Mentor pentru Excelenţă în Educaţie îşi propun să evidenţieze profesorii al căror devotament şi entuziasm au contribuit esenţial la dezvoltarea şi punerea în valoare a talentelor discipolilor lor.

„Cunoaşteţi un profesor bine pregătit profesional, devotat, entuziast, care a susţinut pregătirea şcolară a copilului dumneavoastră, organizând cercuri de specialitate, susţinându-l la concursuri, dându-i sfaturi utile pentru dezvoltarea talentului său? Ajutaţi-ne să-i găsim pe cei mai buni dintre aceşti profesori, antrenori, mentori!”, transmit organizatorii evenimentului.

Aceştia au mai adăugat că Premiul Mentor vrea să-i recompenseze pe profesorii care au condus generaţii întregi spre succes, a căror activitate însă a rămas în umbră, fără recompense morale sau materiale. Profesori care reuşesc să stimuleze copii talentaţi, care îi pregătesc pentru a face faţă competiţiilor, care caută în permanenţă posibilităţile lor de dezvoltare.
Nominalizarea trebuie să conţină numele, coordonatele celui nominalizat (adresa poştală, e-mail, telefon, numele instituţiei în care îşi desfăşoară activitatea), cât şi o justificare care să conţină cele mai importante rezultate obţinute de copiii şi tinerii pregătiţi de el, precum şi momentele de vârf ale carierei sale. Nominalizarea trebuie să contureze atât calităţile profesionale, cât şi pe cele umane ale persoanei propuse. Nominalizarea trebuie să conţină şi coordonatele persoanei care face nominalizarea (numele, adresa poştală, e-mail, telefon), ca aceasta să poată fi contactată în caz de nevoie pentru informaţii suplimentare.
Sunt valabile doar nominalizările făcute pe formularul de nominalizare care poate fi descărcat de pe site-ul Fundaţiei Pentru Comunitate (www.pentrucomunitate.ro), până la data de 31 decembrie 2017.

Informaţii suplimentare pot fi solicitate în scris la adresa mentor@pentrucomunitate.ro sau prin telefon la numerele 0752 018 760 sau 0755 045 699.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii îşi pot nominaliza dascălii la Premiile Mentor pentru Excelenţă în Educaţie.
 Vizualizări articol: 1955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Elevii îşi pot nominaliza dascălii la Premiile Mentor pentru Excelenţă în Educaţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei