Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 sep 2017 - Anul XXII, nr. 202 (6618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

După gratii

Tâlharii care l-au obligat pe un tânăr să îşi scoată banii de pe card, arestaţi preventiv de instanţa de apel

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei doi tineri puşi sub acuzare pentru infracţiunea de tâlhărie calificată, după ce ar fi deposedat un alt tânăr, prin violenţă şi ameninţări, de suma de 4.200 de lei, au fost arestaţi preventiv de Tribunalul Suceava, care a întors decizia primei instanţe, Judecătoria Gura Humorului, ai cărei magistraţi stabiliseră că măsura controlului judiciar este suficientă.

Constantin Cosmin Ciucuriţă, în vârstă de 21 de ani, din Frasin, şi Răzvan Bădrăgan, de 19 ani, din Gura Humorului, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, mandatul fiind definitiv. Practic, Tribunalul Suceava a admis propunerea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, care a argumentat că lăsarea celor doi în libertate este o măsură prea blândă în raport cu faptele reclamate.

În aceeaşi zi în care au fost emise mandatele, pe 5 septembrie, cei doi au fost ridicaţi de poliţişti de la domicilii şi duşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

 

Le-a dat atacatorilor 200 de lei, apoi încă 4.000 de lei, bani pe care i-a scos de pe card de frică

Fapta s-a petrecut în noaptea de 26 spre 27 august, când victima, un tânăr în vârstă de 31 de ani, din Siret, a luat în maşina sa, la ocazie, doi pasageri, cei doi tineri care aveau să-l agreseze.

Din cercetările efectuate de poliţişti rezultă că tânărul de 31 de ani, din Siret, a plecat, sâmbătă seară, spre satul Bucşoaia, oraşul Frasin, pentru a se întâlni cu o fată. Tânărul de 31 de ani consumase alcool, astfel că l-a lăsat la volan pe unul dintre prietenii săi. În total, trei tineri din Siret au plecat cu acea maşină spre Frasin, rezultă din cercetările Poliţiei.

Din municipiul Suceava, aceştia au luat la ocazie doi tineri, care au afirmat că merg tot până la Bucşoaia. Pe drum, totul a decurs normal, cei cinci tineri oprindu-se chiar la Gura Humorului, unde şi-au cumpărat bere.

Lucrurile au degenerat în momentul în care cei doi tineri luaţi la ocazie i-au spus şoferului că vor să coboare. Cel puţin aceasta este varianta victimei. Unul dintre tineri ar fi smuls cheile din contactul maşinii, cerând la schimb banii din portofel. Tânărul de 31 de ani, proprietarul maşinii, le-a dat iniţial celor doi 200 de lei, banii pe care îi avea în portofel. Atacatorii i-au smuls victimei şi portofelul din mână, căutând şi alţi bani. Nu au găsit decât un card şi au trecut la ameninţări, cerându-i tânărului din Siret să le spună codul PIN pentru a scoate banii.
Tânărul din Siret le-a declarat anchetatorilor că s-a simţit ameninţat şi s-a temut să reacţioneze în vreun fel. Acesta a mers la un bancomat cu cei doi şi a scos de pe cardul său suma de 4.000 de lei.

Constantin Cosmin Ciucuriţă, în vârstă de 21 de ani, din Frasin, şi Răzvan Bădrăgan, de 19 ani, din Gura Humorului, au fost puşi sub acuzare pentru infracţiunea de tâlhărie calificată şi reţinuţi pentru 24 de ore. Pe 28 august, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a celor doi. Judecătoria Gura Humorului a respins însă solicitarea, stabilind în cazul ambilor inculpaţi măsura controlului judiciar, măsură care avea să fie desfiinţată de Tribunalul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tâlharii care l-au obligat pe un tânăr să îşi scoată banii de pe card, arestaţi preventiv de instanţa de apel.
 Vizualizări articol: 2241 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tâlharii care l-au obligat pe un tânăr să îşi scoată banii de pe card, arestaţi preventiv de instanţa de apel5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei