Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 sep 2017 - Anul XXII, nr. 202 (6618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Verificări

DNA a descins la Primăria Rădăuţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Serviciul Teritorial Suceava, au făcut o „vizită” la Primăria Rădăuţi. Evenimentul s-a înregistrat luni, iar anchetatorii au zăbovit în sediul administraţiei locale din Rădăuţi timp de aproximativ patru ore.

Acţiunea a avut ca scop ridicarea de documente, iar dacă după ce acestea vor fi studiate procurorii vor ajunge la concluzia că sunt date care să conducă către ideea comiterii unor infracţiuni se va trece la faza următoare a anchetei penale.

Primarul municipiului Rădăuţi, Nistor Tătar, a confirmat acţiunea celor de la DNA şi a oferit detalii suplimentare despre ceea ce au căutat anchetatorii: „Ne-au fost solicitate documente cu privire la organizarea activităţilor prilejuite de Zilele Municipiului și de Târgul Olarilor <Ochiul de Păun>. Au fost ridicate documentele în original și am făcut proces verbal de predare a acestora. Menţionez că pentru aceste perioade au fost încheiate contracte de ocupare a domeniului public, în baza Hotărârii de Consiliu Local pe această temă, apoi a fost numită o comisie, prin dispoziţia primarului, care s-a ocupat de organizarea evenimentelor, de selectarea celor care au ocupat domeniul public. Există procesele verbale care au fost încheiate atunci, care au fost ridicate de domnii de la DNA. Cred că această măsură are, cel mai probabil, ca ţintă spaţiile de joacă pentru copii care au fost amenajate sau instalate atunci. Spun acest lucru pentru că am observat că cei de la DNA erau foarte interesaţi de acestea. Mai menţionez că primarul nu este cu nimic implicat în aceste probleme”. 

Momentan, dosarul penal este înregistrat in rem, ceea ce înseamnă că sunt vizate doar fapte, nu şi persoane. Dacă se vor găsi indicii de comiterea unor fapte penale, urmărirea penală se va extinde şi faţă de persoane.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DNA a descins la Primăria Rădăuţi.
 Vizualizări articol: 6238 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
DNA a descins la Primăria Rădăuţi4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei