Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 sep 2017 - Anul XXII, nr. 202 (6618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Perioada 7 – 13 septembrie

Unde fugim de-acasă...

O nouă ediţie a târgului Bag Expo, la Iulius Mall Suceava

De miercuri până duminică, în perioada 6 – 10 septembrie, parterul Iulius Mall Suceava va găzdui o nouă ediţie a târgului Bag Expo. Această ediţie este dedicată pregătirilor pentru începutul anului şcolar, fiind locul în care fiecare îşi va găsi articolele potrivite preferinţelor sale, sub forme, culori şi modele diferite. Prichindeii vor putea opta pentru gentuţe şi ghiozdane vesele sau cu personaje din desene animate, elevii vor găsi genţi şi rucsacuri încăpătoare şi în tendinţe, în timp ce pentru studenţi şi nu numai vor fi prezentate o multitudine de serviete, genţi şi rucsacuri pentru laptop. Bag Expo le oferă domnişoarelor cochete prilejul de a alege din nenumărate modele de genţi, versatile şi uşor de adaptat ţinutelor pentru şcoală. Propunerile Bag Expo au fost selectate pentru a oferi maximum de confort şi în ton cu trendurile actuale. În plus, târgul va reuni mii de alte articole, printre care şi piese din noua colecţie, în culorile toamnei. Nu vor lipsi plicurile elegante, genţile casual sau sport, poşetele pentru petrecerile nocturne, clutch-urile cu cristale Swarovski, trollerele şi genţile de voiaj, borsetele, portofelele, curelele şi multe altele.

 

Zilele Culturii Polone, la Muzeul de Istorie

Programul Zilelor Culturii Polone este următorul: joi, 7 septembrie, la ora 10:00 - deschiderea Zilelor Culturii Polone şi a simpozionului „Legături istorice şi culturale polono-române”, "Expoziţie dedicată lui Józef Piłsudski  – om de stat al Poloniei şi Europei”, manifestări care se vor desfăşura la Muzeul de Istorie din municipiul Suceava; vineri, 8 septembrie, între orele 9:00 – 15:00 -  dezbateri pe secţiuni şi între orele 17:00- 19:00 - concluziile simpozionului şi lansare de cărţi.

 

„Trilogia Romană”, la Centrul Cultural „Gr. V. Birlic”

Asociaţia Fălticeni Cultural şi Trupa Birlic vă invită joi şi vineri (7 şi 8 septembrie), de la ora 19:00, la Centrul Cultural „Gr. V. Birlic” Fălticeni, la avanpremiera şi premiera spectacolului „Trilogia Romană”, în regia lui Ovidiu Cuncea. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

 

Sâmbătă, 9 septembrie

Sărbătoarea Roadelor din Soloneţu Nou

Sâmbătă este programată Sărbătoarea Roadelor la Soloneţu Nou, începând cu ora 11:00, când va avea loc Liturghia solemnă, prezentarea roadelor şi a produselor regionale, urmate de un spectacol folcloric al ansamblurilor „Sołonczanka” din Soloneţu Nou, „Mała Pojana” din Poiana Micului şi Ansamblul folcloric „Złoty Potok” din regiunea Podkarpacie – Polonia. Ansamblul Folcloric de Cântece şi Dansuri „Złoty Potok” îşi are originea în Jelna, comuna Nowa Sarzyna, în regiunea Podkarpacie.

 

Crosul Sucevei, ediţia a III-a

De la ora 9:00, în zona centrală a municipiului reşedinţă de judeţ se va desfăşura Crosul Sucevei, ediţia a III-a, eveniment organizat de Asociaţia Judeţeană de Atletism, cu sprijinul Primăriei Suceava şi al Consiliului Local, prin alocarea sumei de 50.000 de lei din bugetul local. Participanţii vor fi răsplătiţi cu tricouri (în limita disponibilităţii acestora, fiind pregătite 600 de bucăţi), în vreme ce finaliştii vor fi recompensaţi cu medalii (60), cupe (30) şi rucsacuri (30). Înscrierile pentru competiţie se vor face la cortul oficial amplasat pe esplanada Casei de Cultură a municipiului Suceava, în ziua de vineri, 8 septembrie, începând cu ora 10.00. Pot participa cetăţenii domiciliaţi pe raza municipiului Suceava, studenţi şi elevi din şcolile şi liceele din municipiul Suceava. Pentru înscriere, participanţii vor prezenta actul de identitate. Copiii minori de până la 14 ani trebuie să prezinte certificatul de naştere şi să fie însoţiţi de un aparţinător, care va trebui să semneze o declaraţie, prin care să-şi dea acordul în vederea participării la concurs. Nu pot participa sportivii legitimaţi la cluburi sportive. Startul acestei competiţii va fi dat de pe esplanada Casei de Cultură a municipiului Suceava. Traseul de concurs este compus dintr-o singură buclă şi se va desfăşura astfel: Nicolae Bălcescu, Mihai Viteazul/Aleea Anastasie Crimca, Policlinică, Ștefan cel Mare, Ana Ipătescu, Giratoriu - MC Donald's, Nicolae Bălcescu. Acest traseu va fi semnalizat prin benzi de delimitare (garduri/balize de semnalizare amplasate la intersecţiile cu diverse străzi adiacente) şi va fi supravegheat de comisari (arbitri) de cursă, amplasaţi în diferite puncte ale traseului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 2272 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei