Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 sep 2017 - Anul XXII, nr. 202 (6618)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Critici

Deputatul PNL Dumitru Mihalescul consideră că deviza PSD este „nimic pentru educaţie, totul pentru partid”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PNL de Suceava Dumitru Mihalescul consideră că actualul Guvern PSD dă dovadă de un dispreţ total faţă de domeniul educaţiei. Mai mult, Dumitru Mihalescul a spus că din punctul său de vedere, deviza PSD este „nimic pentru educaţie, totul pentru partid”. „Nu ştiu, şi chiar nu înţeleg, de unde pornesc dispreţul şi dezinteresul total al Guvernului faţă de educaţie! Nu ştiu ce ministru ar avea curajul să fie prezent la deschiderea anului şcolar din acest an, atâta vreme cât şcoala va începe în condiţii mai proaste decât anul trecut”, a spus deputatul liberal sucevean. Dumitru Mihalescul a făcut referire şi la dascălii din România, precizând că aceştia au fost principalele victime ale înşelătoriei Guvernului condus din umbră de Liviu Dragnea, fiind păcăliţi că salariile lor mici vor fi majorate de la 1 iulie 2017. Mihalescul a declarat că în momentul de faţă profesorii au aflat „cu stupoare” că de la 1 ianuarie 2018 vor primi cel mult între 2% şi 3% în plus la salarii, deşi preţurile bunurilor de consum au crescut mai mult decât atât. „Da! Profesorii sunt mai săraci de când guvernează PSD şi ALDE”, a spus parlamentarul PNL.

El a mai adăugat că şi investiţiile în infrastructura şcolară sunt „sublime, dar lipsesc cu desăvârşire” În acest sens, Dumitru Mihalescul a explicat că banii de la Guvern nu au fost folosiţi pentru reabilitarea acoperişurilor, a toaletelor, a pereţilor, a mobilierul şcolar sau a terenurilor de sport. „Pe scurt, şcolile continuă să se degradeze şi Guvernul stă cu mâinile încrucişate. Despre manuale, Guvernul Tudose şi mentorul său Liviu Dragnea vor intra în istorie pentru cinismul editării unui manual de sport, care să-i înveţe pe copii cum să se <târască> în viaţă, în vreme ce micuţii nu vor avea manualele fundamentale de matematică, istorie, geografie sau limba română. Nu ştiu dacă şcoala românească a debutat vreodată în condiţii mai proaste decât anul acesta”, a spus Mihalescul.

 

Mihalescul: PSD şi ALDE dăunează grav educaţiei româneşti

Deputatul PNL de Suceava s-a întrebat dacă Liviu Dragnea şi Mihai Tudose ştiu că sunt mii de copii în România care lunea viitoare, în prima zi de şcoală, nu vor avea ghiozdan şi caiete pentru că părinţii lor nu au avut bani să le cumpere. „Nu cred că ştiu, pentru că domniile lor sunt socialişti de caviar veritabili! Copiii lor, în cea mai mare parte, studiază în străinătate. Nici nu cred că-i interesează că mii de copii nu pot merge la şcoală pentru că nu au ghetuţe şi nici nu-i preocupă faptul că mulţi merg seara la culcare cu stomacul gol”, a adăugat Dumitru Mihalescul. Mai mult, el a subliniat că nici pe Liviu Dragnea, şi nici pe Mihai Tudose nu-i mişcă faptul că unul din cinci copii din România nu ajung la şcoală, sau abandonează şcoala, deşi Guvernul „stoarce bani de la toţi românii ca să facă educaţie gratuită”. Nu în ultimul rând, Dumitru Mihalescul a subliniat faptul că un singur lucru este cert, şi anume că „PSD şi ALDE dăunează grav educaţiei româneşti”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PNL Dumitru Mihalescul consideră că deviza PSD este „nimic pentru educaţie, totul pentru partid”.
 Vizualizări articol: 1475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deputatul PNL Dumitru Mihalescul consideră că deviza PSD este „nimic pentru educaţie, totul pentru partid”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei