Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 aug 2017 - Anul XXII, nr. 194 (6610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Agresiune

O femeie a ajuns în comă la spital, în urma unei încăierări cu rudele

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără de 29 de ani a ajuns în comă la spital, în urma unei altercații pe care a avut-o cu rudele sale. Agresiunea a avut loc duminică seara, în jurul orei 23.00, pe ulița din zona casei în care locuieşte cu soțul ei, în vârstă de 32 de ani, în satul Rotunda din orașul Liteni.

În apropierea lor locuiesc câteva rude ale bărbatului, cu care cei doi se află în conflict de mai mult timp. Scandalul mai vechi dintre rude a pornit de la niște proprietăți moștenite de la bunici și părinți, o problemă în care cei implicați nu pot ajunge deloc la o înțelegere. Duminică seara, cearta a început din nou și după ce și-au aruncat cuvinte jignitoare unii altora de peste gardul curții fiecăruia, au ieșit cu toții în drum pentru a tranșa mai ferm conflictul. Starea de tensiune a scăpat de sub control, doi bărbați de 35 și 42 de ani, veri cu soțul femeii, sărind la bătaie cu niște leațuri pe care le aveau la îndemână. Într-un moment de furie, unul dintre ei a lovit-o pe femeie în cap cu un leaț de lemn, aceasta prăbușindu-se la pământ. Văzând că nu se mai ridică, soțul femeii a sunat la 112 și a chemat un echipaj al ambulanței. Femeia a fost găsită de medic în stare gravă, aflându-se deja în comă. Transportată la spital, femeia a fost diagnosticată cu comă post traumatică gradul II, traumatism cranio-cerebral prin agresiune, plagă contuză frontală dreapta, fronto temporal stânga și a rămas internată în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Suceava.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe. În funcție de condițiile medico legale, care vor evidenția dacă viața femeii a fost pusă în pericol, și de modul de aplicare a loviturilor, procurorul de caz va putea schimba încadrarea juridică de la vătămare corporală până la tentativă de omor. Cercetările sunt continuate, cei doi suspecți de comiterea faptei fiind audiați în stare de libertate, până la apariția unor noi indicii despre agresiune și urmările ei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O femeie a ajuns în comă la spital, în urma unei încăierări cu rudele.
 Vizualizări articol: 5065 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
O femeie a ajuns în comă la spital, în urma unei încăierări cu rudele5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei