Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 aug 2017 - Anul XXII, nr. 194 (6610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un bărbat beat şi fără permis s-a izbit cu maşina într-un gard

Miercuri, 30 August 2017 (09:57:35)
Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Gura Humorului, care nu deţine permis de conducere şi se afla sub influenţa alcoolului, s-a izbit cu maşina într-un gard. Accidentul a avut loc marţi, în jurul orei 21. Un echipaj de poliţie din cadrul Compartimentului Rutier Gura Humorului, aflat de serviciu pe linia depistării şi sancţionării conducătorilor auto care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice pe raza de competenţă, a fost sesizat despre faptul că pe str. Robăneşti, din orașul Gura Humorului, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto pare a fi sub influenţa băuturilor alcoolice.Din cercetări s-a stabilit că un bărbat de 34 ani, localnic, ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra direcţiei din cauza consumului de băuturi alcoolice, iar maşina a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu gardul unei locuinţe.„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la Spitalul orăşenesc Gura Humorului, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează în comunicatul poliţiei.În urma verificării în baza de date a deţinătorilor de permise de conducere, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici un fel de categorie de autovehicule, acesta alegându-se cu dosar penal.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bărbat beat şi fără permis s-a izbit cu maşina într-un gard.
 Vizualizări articol: 820 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un bărbat beat şi fără permis s-a izbit cu maşina într-un gard0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei