Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 aug 2017 - Anul XXII, nr. 194 (6610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sancţiuni

62 de permise reţinute şi amenzi de 350.000 de lei, în urma unei acţiuni a poliţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O amplă acţiune desfăşurată de poliţişti pe parcursul unei săptămâni a dus la depistarea unui număr mare de abateri de la regulile privind circulaţia pe drumurile publice. În perioada 21-28 august, controalele au vizat asigurarea siguranţei publice, diminuarea riscului rutier în trafic, precum şi protejarea populaţiei împotriva actelor de comerţ în afara legii. Zilnic, peste 270 de poliţişti au acţionat în întreg judeţul, 8 autospeciale de poliţie radar monitorizând traficul rutier pe drumurile publice.  Alte 107 autospeciale de poliţie au fost prezente zilnic în teren pentru descurajarea faptelor antisociale şi intervenţia promptă la evenimente. În cele 7 zile au fost organizate zilnic peste 92 de patrule de ordine publică şi 22 de echipaje rutiere pentru monitorizarea traficului.

Poliţiştii suceveni au intervenit pe parcursul acestor zile la 522 de evenimente, 407 dintre acestea fiind semnalate prin 112. Au fost organizate 82 de acţiuni în cadrul cărora au fost aplicate 902 sancţiuni contravenţionale în valoare de 349.907 lei. Au fost aplicate 165 de sancţiuni la legea privind ordinea şi liniştea publică, 671 de sancţiuni la ordonanţa guvernului privind circulaţia pe drumurile publice şi 66 de sancţiuni la alte acte normative. Pentru depăşirea regimului legal de viteză au fost aplicate 305 sancţiuni contravenţionale.

În acelaşi timp, poliţiştii au reţinut 62 de permise de conducere, din care 11 pentru consum de alcool, 29 pentru viteză peste limită şi 22 pentru alte abateri.  Totodată, au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare. În urma intensificării acţiunilor de patrulare, supraveghere şi a investigaţiilor, au fost prinşi în flagrant 16 autori ai unor infracţiuni, fiind dispuse măsuri preventive faţă de 6 persoane. În aceeaşi perioadă au fost depistate 3 persoane urmărite naţional şi internaţional.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 62 de permise reţinute şi amenzi de 350.000 de lei, în urma unei acţiuni a poliţiei.
 Vizualizări articol: 2046 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
62 de permise reţinute şi amenzi de 350.000 de lei, în urma unei acţiuni a poliţiei3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei