Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 29 aug 2017 - Anul XXII, nr. 194 (6610)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Scandal

Amenințări cu insomnii pentru fosta conducere PSD a Consiliului Județean, din partea vicepreşedintelui Seredenciuc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Disputele politice sterile s-au manifestat, ieri, din nou în deliberativul județean, inițiate, ca de cele mai multe ori, de PSD. Polemica s-a manifestat încă de la început, de la punctele suplimentare pe ordinea de zi, care au vizat asocieri cu Consiliul Local Suceava pe proiectul reabilitării clădirii primăriei, unde CJ este proprietar, şi pentru includerea construcției unui al doilea pod peste râul Suceava, în programul ”Centenar”. Nu mai puțin de 17 minute au fost consumate de discuții între consilierul PSD Mihai Grozavu şi preşedintele PNL al CJ, Gheorghe Flutur, asupra numelui virtualului ”pod al unirii” pentru care nu există deocamdată nici măcar studiul de fezabilitate.

După o scurtă perioadă de dezbateri pe temele de pe ordinea de zi, a intervenit consilierul PSD Dan Ioan Cuşnir, care i-a reproşat preşedintelui Flutur că se fotografiază ”la realizările Guvernului PSD” şi cu obiective de investiții care nu sunt de competența CJ şi i-a sugerat ca pe viitor să se fotografieze la ”Zidul Morții” şi la şoseaua de centură a Sucevei, la Casa Corpului Didactic din câmp, de la Șcheia, şi la groapa de gunoi de pe Mestecăniş. ”Dacă vrem să transformăm şedințele în tribună de declarații politice, vă pot răspunde pe măsură, dar este o ipocrizie fără margini să vorbiți de centură. Cum de nu vă este puțină jenă de opinia publică?”, a întrebat retoric Flutur.

 

Peste două ore de discuții, pentru 21 de teme simple

După mai multe apeluri la ”decență şi dialog civilizat”, în discuție a intervenit abrupt vicepreşedintele CJ Viorel Seredenciuc, amenințând direct că ”Dacă doriți ca vechea conducere a CJ să doarmă liniştită acasă, lăsați-o mai uşor cu gropile de gunoi!”.

Cuşnir a reacționat prompt, cerându-i ca, dacă ştie că fosta conducere PSD a Consiliului Județean a făcut ceva ilegal, să spună neîntârziat. ”Altfel, e tăinuire”, a spus el. Flutur a calmat spiritele, spunând că ”o polemică poate fi picantă, dar nu ajută județul cu nimic” şi făcând apel ”la normalitate”.

Întrebat, după şedință, ce fapte ilegale sau anchete ar putea tulbura somnul fostei conduceri a CJ, Seredenciuc ne-a declarat că nu are cunoştință despre aşa ceva şi că nici nu s-a referit la ceva ilegal. ”O să le trimit primarii sau o să le spun să le telefoneze şi să-i întrebe de ce nu funcționează groapa de gunoi. Asta am avut în vedere”, a spus vicepreşedintele CJ.

Cu discuții de acest gen, o şedință lucrativă a CJ, cu 21 de teme simple de dezbatere, a durat mai bine de două ore. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenințări cu insomnii pentru fosta conducere PSD a Consiliului Județean, din partea vicepreşedintelui Seredenciuc.
 Vizualizări articol: 2171 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Amenințări cu insomnii pentru fosta conducere PSD a Consiliului Județean, din partea vicepreşedintelui Seredenciuc3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei