Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 iul 2017 - Anul XXII, nr. 166 (6582)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mistuite de flăcări

Un scurtcircuit a provocat un incendiu cu pagube mari la Vadu Moldovei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un incendiu izbucnit duminică la prânz la o casă aflată în construcţie în comuna Vadu Moldovei s-a extins în scurt timp şi la celelalte anexe ale gospodăriei. Proprietarul în vârstă de 59 de ani al locuinţei cuprinse de flăcări nu era acasă, flăcările fiind observate de mama acestuia, care a dat alarma. La faţa locului au intervenit pompierii militari din cadrul ISU Bucovina, Detaşamentul Fălticeni, precum şi cei din cadrul Serviciului de Voluntariat de la Primăria Vadu Moldovei. La sosirea acestora ardeau casa aflată în construcţie, un grajd şi alte două anexe ale locuinţei. Pompierii au reuşit în final stingerea flăcărilor, însă în urma incendiului au ars acoperişul din lemn al casei, alte bunuri depozitate în interior, grajdul locuinţei, precum şi două magazii aflate în apropierea clădirii principale, prejudiciul creat fiind de circa 45.000 de lei. În urma cercetărilor pompierii au stabilit drept principală cauză de izbucnire a incendiului un scurtcircuit produs în instalaţia electrică a casei.

O oră mai târziu, pompierii din zona Rădăuţi au fost anunţaţi despre izbucnirea unui incendiu într-o bucătărie a Mănăstirii Suceviţa. A fost solicitat sprijinul pompierilor, iar la faţa locului a intervenit un echipaj al pompierilor civili ai Primăriei Suceviţa, precum şi două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, lichidând incendiul.    

În timpul dimineţii, măicuţele din cadrul Mănăstirii Suceviţa au preparat mâncare pentru obştea mănăstirii la o sobă aflată în bucătărie, iar la un moment dat acestea au observat faptul că din peretele aflat lângă coş a început să iasă fum, după care, în scurt timp, peretele a luat foc. În urma intervenţiei, pompierii au stabilit drept cauză de producere a incendiului coşul de fum necurăţat. Au fost afectaţi pereţii anexei pe o suprafaţă de 120 de metri pătraţi, prejudiciul fiind de 2.500 de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un scurtcircuit a provocat un incendiu cu pagube mari la Vadu Moldovei.
 Vizualizări articol: 1556 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un scurtcircuit a provocat un incendiu cu pagube mari la Vadu Moldovei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei