Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 iul 2017 - Anul XXII, nr. 166 (6582)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Avansare în funcţie

Suceveanul Silviu Popovici va conduce afacerile companiei PepsiCo din peste 65 de ţări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un sucevean a devenit unul dintre cei mai importanţi oameni din conducerea companiei PepsiCo, unul dintre cei mai mari producători de băuturi răcoritoare de la nivel mondial. Este vorba despre Silviu Popovici, conducerea companiei anunţând recent că suceveanul va prelua funcţia de preşedinte al uneia dintre cele şase divizii globale ale PepsiCo, cea pentru zona Europa şi Africa Sub-Sahariană (ESSA), el urmând să coordoneze afacerile grupului din peste 65 de ţări. Silviu Popovici îşi va prelua noua funcţie începând cu data de 1 septembrie 2017. În momentul de faţă, suceveanul Silviu Popovici conduce afacerile PepsiCo din Rusia, Ucraina şi ţările CIS, în total având responsabilităţi în 12 ţări.

Preşedintele şi CEO al PepsiCo, Indra Nooyi, a precizat într-un comunicat oficial că Silviu Popovici a fost o parte integrantă a succesului companiei PepsiCo în Rusia şi Europa de Est în ultimii ani, reuşind să valorifice noi oportunităţi de creştere a afacerilor şi să găsească noi capacităţi pentru viitor. Făcând referire la Silviu Popovici, preşedintele şi CEO al PepsiCo a spus despre acesta că este unul dintre directorii foarte respectaţi ai companiei, cu rezultate extrem de importante şi puternice pe toată perioada carierei sale. „Avem o echipă de directori incredibil de puternică şi nu am nici o îndoială că următoarea noastră generaţie de talente va ridica compania la înălţimi şi mai mari în următorii ani”, a spus preşedintele PepsiCo în anunţul oficial cu privire la noile numiri de directori în cadrul companiei.

Silviu Popovici a mai ocupat, timp de trei ani, funcţia de preşedinte al PepsiCo Rusia. La începutul carierei, el a avut funcţii de conducere importante în cadrul companiei Wimm-Bill-Dann, pe care a condus-o înainte să fie preluată de grupul din care face parte în momentul de faţă. La momentul preluării de către PepsiCo a companiei Wimm-Bill-Dann, aceasta era liderul pe piaţa băuturilor şi a produselor alimentare din Rusia.

Înainte de a se alătura PepsiCo, Silviu Popovici a avut mai multe funcţii de conducere în cadrul companiei Coca-Cola din Europa de Est.

Silviu Popovici s-a născut în Suceava, iar în anul 1993 a absolvit Facultatea de Fizică din cadrul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, el având şi un Master în Administrarea Afacerilor la London Bussines School, dar şi o diplomă în administrarea şi managementul afacerilor la Harvard Bussines School. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Silviu Popovici va conduce afacerile companiei PepsiCo din peste 65 de ţări.
 Vizualizări articol: 6176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 8 voturi
Suceveanul Silviu Popovici va conduce afacerile companiei PepsiCo din peste 65 de ţări5.058

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei