Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 iul 2017 - Anul XXII, nr. 166 (6582)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Investiţie

Preşedintele Federaţiei Române de Atletism sprijină proiectul de modernizare a stadionului din Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Câmpulung Moldovenesc, Mihăiţă Negură, a anunţat că preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Florian Florea, va sprijini proiectul pentru modernizarea stadionului „Rarăul” din acest municipiu. Mihăiţă Negură a precizat că preşedintele Federaţiei Române de Atletism a fost prezent recent la Câmpulung Moldovenesc pentru a promova sportul de performanţă şi de masă. Negură a explicat că unul dintre motivele vizitei lui Florian Florea a fost pregătirea organizării etapei finale a Campionatului Naţional de alergare montană, pe care municipiul Câmpulung Moldovenesc o va găzdui în data de 19 august. În acelaşi timp, primarul din Câmpulung Moldovenesc a mai precizat că a avut discuţii cu privire la realizarea unui parteneriat cu Federaţia Română de Atletism pentru punerea în valoare a potenţialului zonei din punct de vedere sportiv, cât şi turistic.
Alături de primarul Mihăiţă Negură şi de preşedintele Federaţiei Române de Atletism, la discuţii au mai participat vicepreşedintele Federaţiei, Neculai Curta, antrenorul Elena Erzilia Țâmpău, organizatoare a Concursului Naţional de Alergare Montană, şi reprezentantul echipei de salvamontişti, Nicu Durnac.
„Oaspeţii s-au arătat încântaţi de frumuseţea zonei şi a oraşului, dar au ţinut să aprecieze profesionalismul echipei de organizare a concursului de alergare montană şi modul în care au evoluat pregătirile până la această dată”, a arătat Mihăiţă Negură.
El a arătat că în cadrul discuţiilor i-a transmis preşedintelui Federaţiei Române de Atletism că a depus la Compania Naţională de Investiţii proiectul de reabilitare a stadionului „Rarăul”, exprimându-şi speranţa că investiţia urmează să primească aprobările necesare. „În situaţia în care va fi aprobat acest proiect, în câţiva ani oraşul va putea găzdui concursuri naţionale şi, de ce nu, internaţionale”, a mai spus Negură. Primarul din Câmpulung Moldovenesc a subliniat că a primit asigurări că va avea sprijinul Federaţiei Române de Atletism pentru aprobarea proiectului de modernizare a stadionului. Mihăiţă Negură a amintit că studiul de fezabilitate pentru reabilitarea, modernizarea, extinderea Complexului Sportiv „Rarăul” a fost depus deja la CNI, valoarea investiţiei fiind de circa 25,9 milioane de lei.
La rândul său, preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Florian Florea, a ţinut să precizeze că astfel de concursuri de alergare montană pot deveni un brand al acestei zone a judeţului, astfel de competiţii putându-se desfăşura anual, la nivel de sport de performanţă, ţinând cont şi de rezultatele obţinute în ultimul timp de sportivii din zonă la competiţiile la care au luat parte.
În acelaşi timp, organizatoarea concursului de alergare montată, antrenoarea Elena Erzilia Țâmpău,  i-a mulţumit preşedintelui Federaţiei Române de Atletism, cât şi membrilor Consiliului Federal pentru că au aprobat în unanimitate organizarea etapei finale în municipiul Câmpulung Moldovenesc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele Federaţiei Române de Atletism sprijină proiectul de modernizare a stadionului din Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 2140 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedintele Federaţiei Române de Atletism sprijină proiectul de modernizare a stadionului din Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei