Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 25 iul 2017 - Anul XXII, nr. 166 (6582)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Protecţia Copilului Suceava

Zeci de copii crescuţi în centre de plasament, trimiși în tabere la mare și la munte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de copii crescuţi în centre de plasament, copii care beneficiază de serviciile centrelor de recuperare, case de tip familial, servicii multifuncţionale pentru copii aflaţi în dificultate beneficiază pe perioada vacanţei de vară de tabere la mare, la munte, drumeţii și diverse activităţi recreative. Șapte beneficiari din Centrele de zi - copii și adulţi, Casele de Tip Familial Șcheia și Mihoveni, aparţinând de Complexul de Recuperare Neuro-Psiho-Motorie „Blijdorp – O Nouă Viaţă” Suceava, însoţiţi de șase angajaţi, vor merge la Sibiu, în perioada 25 iulie – 2 august, unde vor participa la Tabăra de meșteșuguri artistice tradiţionale intitulată „Fără limite – Împreună întru tradiţie”. În perioada 7 – 12 august, cinci beneficiari din Casa de Tip Familial Mihoveni vor merge într-o tabără la Vama, la Pensiunea Brazi. Copii şi tineri de la „Servicii multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Gura Humorului” vor ajunge, în perioada 15 – 23 august, într-o tabără organizată de asociaţia Euroactiv. În tabăra - staţiune Agigea vor participa, în perioada 9 -18 august, un grup de 25 de beneficiari de la „Blijdorp – O Nouă Viaţă” Suceava, împreună cu patru însoţitori, într-un schimb de experienţă cu Centrul de Plasament Delfinul din Agigea.

 

Proiectul “Pregătiţi pentru viaţă”

În perioada 25 – 30 iunie, zece beneficiari de la „Blijdorp”, cu vârste cuprinse între 15 - 17 ani, au participat la o tabără recreativă la Centrul de Agrement Codrii de Aramă Botoșani, în cadrul proiectului “Pregătiţi pentru viaţă”. În cadrul aceluiaşi proiect, alţi şapte beneficiari din cadrul „Serviciilor multifuncţionale pentru copilul aflat în dificultate Fălticeni” au participat, în perioada 25 – 30 iunie, la Tabăra de la Codrii de Aramă – Botoșani. O parte dintre copiii cu dizabilităţi de la Fălticeni au fost la mare, în staţiunea Eforie Nord, într-o tabără organizată de Direcţia Judeţeană pentru Sport Suceava. În luna august, alţi patru beneficiari de la Fălticeni, cu vârste cuprinse între 8 – 12 ani, vor ajunge în staţiunea Mamaia, într-o tabără organizată de asociaţia Euroactiv. Purtătoarea de cuvânt a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Nicoleta Daneliuc, ne-a spus că nouă beneficiari de la „Servicii de protecţie pentru copilul aflat în dificultate Rădăuţi – Solca” participă, în perioada 17 – 27 iulie, la o școală de vară, organizată de Parohia „Sf. Cuvioasa Paraschiva” din Rădăuţi. Alţi nouă copii vor participa la o tabără la mare organizată de „Rădăuţiul Civic”, iar doi beneficiari vor ajunge la mare, la Mamaia, în tabăra organizată de Euroactiv. În perioada 2 – 9 august, 14 tineri din cadrul Centrului de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap „O Nouă Viaţă” Siret vor pleca în tabăra „Briza mării” din Eforie Sud, costul taberei fiind suportat de persoane fizice care nu doresc să fie nominalizate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de copii crescuţi în centre de plasament, trimiși în tabere la mare și la munte.
 Vizualizări articol: 2045 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Zeci de copii crescuţi în centre de plasament, trimiși în tabere la mare și la munte5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei