Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 iul 2017 - Anul XXII, nr. 161 (6577)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nesupravegheat

Un bebeluș a fost găsit fără suflare, după ce s-a asfixiat în așternutul în care dormea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sfârșit tragic pentru un bebeluș de numai 6 luni din Vicovu de Sus, care a fost găsit de mama lui asfixiat în așternut. Nenorocirea a avut loc în timpul nopții de luni spre marți, în casa părinților mamei copilului, din comuna Sucevița.

Cercetările polițiștilor au demarat în aceeași noapte, după ce în jurul orei 00.45 personalul Serviciului de Ambulanță Rădăuți i-a înștiințat despre faptul că un bebeluş de 6 luni a fost găsit mort la domiciliu.

Polițiștii au stabilit în urma cercetărilor că bebeluşul de 6 luni provine dintr-o familie cu 7 copii, părinții acestora având condiții bune de creștere a celor mici. Tatăl copilului este plecat la muncă în Anglia şi din acest motiv femeia de 29 de ani, mama copiilor, locuiește temporar împreună cu ceilalți copii în casa părinților ei din comuna Sucevița. În noaptea de luni spre marți, femeia l-a culcat pe cel mic într-un pătuț pentru copii, în una dintre camerele locuinței părinților.

Ea a povestit că a lăsat copilul să doarmă întins pe spate şi că a lipsit aproximativ 15 minute, timp în care s-a aflat în bucătărie. În jurul orei 00.20, când a revenit în dormitor, a găsit copilul întors cu fața către așternut și a constatat că acesta nu mai respira. A sunat de urgență la 112, iar un echipaj al ambulanței sosit la fața locului nu a mai putut constata decât decesul copilului de numai 6 luni, produs cel mai probabil prin asfixiere. Echipajul ambulanţei a sesizat imediat poliția și la o primă examinare a cadavrului, nu au fost identificate urme de violență sau alte leziuni, nefiind suspiciuni în acest caz de comitere a unei fapte penale. Principala suspiciune în privința morții copilului rămâne legată de faptul că acesta s-ar fi rotit în timpul somnului și a ajuns cu fața în jos, cu nasul în pernă. Medicii spun însă că de obicei sugarii au la vârsta asta reflexe pentru a se proteja și e posibil ca în acest caz să fi fost vorba de o problemă medicală necunoscută. Necropsia va fi însă modul în care medicii vor afla cu exactitate ce s-a întâmplat și ce anume i-a curmat viața micuțului de numai 6 luni. Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal deschis pentru cercetarea infracțiunii de ucidere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un bebeluș a fost găsit fără suflare, după ce s-a asfixiat în așternutul în care dormea.
 Vizualizări articol: 6683 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un bebeluș a fost găsit fără suflare, după ce s-a asfixiat în așternutul în care dormea5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei