Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 iul 2017 - Anul XXII, nr. 161 (6577)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Continuitate

Comisarul-șef Dorel Aicoboae, împuternicit încă 6 luni la comanda IPJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Comanda Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Suceava ar urma să fie asigurată până la finele anului 2017 de comisarul-șef Dorel Aicoboae, la finele lunii trecute acesta fiind împuternicit pentru încă şase luni de zile ca inspector-șef.

Comisarul-șef Dorel Aicoboae se află la comanda IPJ Suceava din noiembrie 2016, anterior acesta mai fiind și adjunct al IPJ Suceava, tot prin împuternicire. Anterior, ofițerul a fost șef al Poliției municipiului Vatra Dornei.

Comisarul-şef a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti în 1990 şi, după o scurtă perioadă petrecută la Poliţia Câmpulung Moldovenesc, a ajuns la Poliţia Vatra Dornei, unde a activat în cea mai mare parte a carierei.

Din 2008, ofiţerul de poliţie a fost şeful Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei, iar ulterior a fost comandant al Poliţiei municipiului Vatra Dornei.

Inspectoratul General al Poliției Române a scos la concurs, în luna mai a acestui an, postul de inspector-șef al IPJ Suceava, pentru ocupare definitivă, însă, în mod absolut surprinzător, nici un ofițer de poliție nu a dorit să se înscrie. În aceste condiții, concursul a fost suspendat. Nu este exclus ca IGPR să mai scoată încă o dată la concurs postul de inspector-șef până la finele acestui an, în perioada în care este valabilă împuternicirea pe numele lui Dorel Aicoboae.

După ce fostul inspector-şef al IPJ Suceava Ion Nicuşor Todiruţ a fost trimis în judecată de DNA, fiind între timp condamnat, însă nu definitiv, la comanda poliţiei judeţene s-au aflat în ultimii ani mai mulţi ofiţeri, cei mai mulţi prin împuterniciri pe perioade de câte şase luni. Singurul care a ocupat definitiv funcţia prin concurs a fost comisarul-şef Viorel Onea, care a ieşit la pensie în luna martie a anului 2016.

Din echipa de conducere a IPJ Suceava mai face parte și comisarul-șef Toader Buliga, împuternicit ca adjunct al șefului IPJ Suceava.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Comisarul-șef Dorel Aicoboae, împuternicit încă 6 luni la comanda IPJ Suceava.
 Vizualizări articol: 3151 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Comisarul-șef Dorel Aicoboae, împuternicit încă 6 luni la comanda IPJ Suceava5.051

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei