Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 iul 2017 - Anul XXII, nr. 157 (6573)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă

Şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de la balconul garsonierei în care locuia

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Moarte învăluită în mister pentru o fată de 15 ani care s-a aruncat de la balconul blocului în care locuia. Fata a căzut peste un gard de lemn din apropiere, iar un echipaj al ambulanţei sosit la faţa locului nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Nenorocirea s-a petrecut în blocul de garsoniere G 100 de pe strada Molidului, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, miercuri dimineaţă. În jurul orei 05.45, un apel la 112 anunţa că o persoană s-a aruncat de la etajul IV al unui imobil.

Cercetările echipei de criminalişti sosită la faţa locului au relevat că este vorba despre o minoră de 15 ani, din localitate, care murise în urma căderii de la înălţime pe un gard din lemn situat în spatele blocului. Echipajul de ambulanţă ajuns la faţa locului a constatat decesul fetei, ale cărei leziuni erau incompatibile cu viaţa. Echipa de cercetare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului Judeţean Suceava a aflat despre tânăra de 15 ani că locuia de aproximativ două luni în acea garsonieră situată la etajul 4 al blocului, împreună cu un bărbat de 33 de ani. Audiat de poliţişti, acesta a declarat că adolescenta s-a aruncat de la balconul locuinţei în jurul orei 05.40, fără să-i fi spus nimic în prealabil. Criminaliştii au examinat fizic corpul bărbatului care a asistat la moartea tinerei, precum şi urmele aflate pe corpul fetei fără viaţă, constatând că nu sunt elemente vizibile care să inducă ideea comiterii vreunei infracţiuni.

Pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului a fost efectuată necropsia cadavrului, prin care s-a stabilit că pe corpul tinerei nu există urme de violenţă. Poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală privind infracţiunea de ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru aflarea întregului adevăr în ceea ce priveşte moartea violentă a tinerei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de la balconul garsonierei în care locuia.
 Vizualizări articol: 12748 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Şi-a pus capăt zilelor aruncându-se de la balconul garsonierei în care locuia3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Anna Gavrilescu trimis de
(14 iul 2017, 11:46:37
Esti penibila! Cum ce cauta barbatul ala langa fata? Sa deschis un dosar penal de ucidere din culpa? Sa speram ca nu condamnati  ☭ 👹�

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei