Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 iul 2017 - Anul XXII, nr. 157 (6573)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Curând

Parcarea cu plată urmează să fie introdusă în zona centrală a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Locurile de parcare din zona centrală a municipiului Suceava, în special cele de pe strada Ştefan cel Mare, adică din faţa Palatului Administrativ până la magazinul Bucovina, nu vor mai fi gratuite, ci vor fi taxate cu ora.

Primul pas în această direcţie a fost făcut în luna martie a acestui an, când, în Consiliul Local, a fost aprobată „Strategia pentru administrarea parcărilor din municipiul Suceava”, unde este prevăzută clar această intenţie.

Mai mult, începând de ieri, în faţa Muzeului de Ştiinţele Naturii, în colţul Parcului Central, înspre sediul BCR şi în zona Parcului Steagurilor au fost montate trei parcometre – automate care eliberează tichetul de parcare, în baza opţiunilor de plată şi timp selectate de cei care vor să staţioneze temporar pe locurile de parcare existente.

Viceprimarul Lucian Harşovschi, care a lucrat la realizarea strategiei de administrare a parcărilor din oraş, a confirmat că în curând cele trei parcometre vor fi puse în funcţiune. Tarifele de parcare vor fi aceleaşi ca în toate parcările publice cu plată din oraş – 2 lei pe oră, putând fi plătită staţionarea doar pentru o jumătate de oră.

Taxele de parcare se percep de luni până sâmbătă, între orele 08.00-20.00, duminica şi în sărbătorile legale accesul la locurile de parcare fiind gratuit.

Încă de la introducerea primelor parcometre, la magazinul Bucovina, în 2015, conducerea municipalităţii sucevene a precizat că încasările vor fi folosite pentru amenajarea de noi locuri de parcare pentru suceveni, în fiecare an fiind executate lucrări de acest gen, în special în cartierele unde problema este acută.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Parcarea cu plată urmează să fie introdusă în zona centrală a Sucevei.
 Vizualizări articol: 6646 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Parcarea cu plată urmează să fie introdusă în zona centrală a Sucevei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei