Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 14 iul 2017 - Anul XXII, nr. 157 (6573)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuți

A fost reluată furnizarea apei reci în cele patru scări de bloc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ieri după-amiază a fost reluată furnizarea apei reci în cele patru scări de bloc care fac parte din Asociația de Proprietari Centru Rădăuți, după ce miercuri dimineață furnizorul de utilități ACET SA decisese să o întrerupă. Revenirea la normalitate a fost decisă în cadrul unei întruniri la care au participat directorul comercial de la ACET SA, inginerul Bogdan Cristache, jurista firmei, Glicheria Călinescu, șeful agenției ACET Rădăuți, Costel Florea, președintele și avocatul Asociației de Proprietari Centru Rădăuți, Mihai Lupașcu și Tudor Sălăgean, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Suceava, Vasile Latiș, reprezentanții executivului local, primarul Nistor Tătar, alături de viceprimarul Bogdan Loghin și câțiva proprietari de apartamente din Asociația Centru.

Discuțiile, care s-au desfășurat timp de o oră și treizeci de minute, au fost extrem de aprinse, iar proprietarii de apartamente și-au exprimat nemulțumirea vizavi de activitatea președintelui de asociație, Mihai Lupașcu, și de situația creată. Reprezentanții ACET au precizat că la finele lunii trecute asociația înregistra o datorie de 462.000 lei către furnizorul de utilități și în același timp au condamnat managementul defectuos care a dus la această situație.

Chiar dacă atitudinea celor care au reprezentat Asociația Centru a fost foarte vehementă, în cele din urmă, la sugestia primarului Nistor Tătar, a fost găsită o cale de mijloc care a rezolvat situația. În condițiile în care între asociație și furnizorul de utilități există mai multe litigii care sunt pe rolul instanțelor de judecată, s-a decis ca ACET să reia furnizarea apei reci, iar de acum plata serviciilor de apă-canal consumatorul să o facă direct la agenția ACET.

În același timp, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Suceava, Vasile Latiș, a recomandat locatarilor din asociația în cauză să înainteze o reclamație la sediul Protecției Consumatorului și a promis că vor fi luate toate măsurile legale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A fost reluată furnizarea apei reci în cele patru scări de bloc.
 Vizualizări articol: 1909 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A fost reluată furnizarea apei reci în cele patru scări de bloc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei