Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iul 2017 - Anul XXII, nr. 156 (6572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În recuperare

Marius Lup, soţia şi cele două fiice sunt în stare stabilă după accidentul în care a murit mezinul familiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei patru membri ai familiei Lup care au supravieţuit teribilului accident petrecut în noaptea de luni spre marţi sunt în stare stabilă, deşi au leziuni grave, care necesită în continuare supraveghere medicală. Una dintre victime, o fată în vârstă de 7 ani, a fost transferată încă de marţi la Spitalul Judeţean Suceava, fiind internată pe secţia de Chirurgie Infantilă ATI. Aceasta are mai multe leziuni, însă din fericire nu are traumatisme majore cranio-cerebrale. Ceilalţi trei, profesorul şi antrenorul Marius Lup, soţia sa şi fiica mai mare, de 15 ani, sunt internaţi la spitalul din Focşani.

Marius Lup a putut fi contactat ieri de colegii de la Suceava, fiind conştient şi putând comunica.  

 

Opelul în care se aflau cei cinci s-a zdrobit de un cap de pod şi a luat foc

Accidentul s-a produs pe E 85, în localitatea Goleşti, judeţul Vrancea, în jurul orei 2.00 din noapte, în timp ce familia de suceveni mergea în vacanţă, pe litoralul Mării Negre.

La volanul unui Opel Corsa se afla Marius Lup, profesor la Liceul cu Program Sportiv Suceava şi antrenor cu portarii de fotbal, inclusiv la echipa de Liga a II-a Foresta, iar în maşină se mai aflau soţia sa, cele două fiice, una de 7 şi una de 15 ani, şi mezinul familiei, în vârstă de 4 ani.

Pe o porţiune de drum în linie dreaptă, şoferul ar fi adormit la volan. Opelul s-a lovit extrem de violent de un cap de pod, luând foc. Marius Lup a fost singurul conştient, reuşind să-i scoată din maşina care ardea pe toţi membrii familiei sale. Ulterior, maşina a ars în totalitate.

Din păcate, băiatul de 4 ani a ajuns la spitalul din Vrancea în stop cardio-respirator, fiind declarat decedat.

Marius Lup părea iniţial singurul scăpat fără leziuni după accident, însă ulterior s-a constatat că are şi el leziuni interne, fiindu-i extirpată splina. Şi soţia sa are multiple leziuni, traumatism umăr, şold stâng şi bazin, traumatism coloană cervicală şi toraco-abdominală.

 

Numeroşi suceveni au sărit deja în ajutorul familiei lui Marius Lup

Începând de ieri dimineaţă, suceveni care îl cunosc şi îl apreciază pe Marius Lup au iniţiat o colectă pentru a se aduna o sumă de bani care să ajute familia greu încercată. O listă de donaţii a fost deschisă la secretariatul Liceului cu Program Sportiv Suceava, iar în câteva ore aceasta cuprindea deja peste 50 de nume, oameni care au contribuit cu diferite sume de bani. Pentru membrii familiei Lup va fi nevoie de sume de bani pentru îngrijiri medicale, pentru costurile de spitalizare (fiind vorba de un accident rutier) şi alte cheltuieli care cu siguranţă vor apărea.

Cei cinci membri ai familiei Lup participaseră sâmbătă la nunta fratelui lui Marius Lup. Luni seară, cei cinci au plecat la drum, spre ceea ce trebuia să fie o vacanţă frumoasă. Din păcate, drumul familiei s-a transformat în drama vieţii lor. Consolarea tatălui trebuie să rămână însă că prin ce a făcut imediat după accident i-a salvat pe ceilalţi membri ai familiei sale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marius Lup, soţia şi cele două fiice sunt în stare stabilă după accidentul în care a murit mezinul familiei.
 Vizualizări articol: 8622 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Marius Lup, soţia şi cele două fiice sunt în stare stabilă după accidentul în care a murit mezinul familiei3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei