Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iul 2017 - Anul XXII, nr. 156 (6572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dificultate

Conductele de apă şi gaz, principalul impediment în construirea pasajului subteran între corpurile Spitalului de Urgenţă Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Construirea unui pasaj subteran între cele două corpuri principale ale Spitalului de Urgenţă ”Sfântul Ioan cel Nou” din Suceava, respectiv Spitalul Nou şi Spitalul Vechi, este realizabilă, cu condiţia ca specialiştii să găsească o soluţie viabilă pentru devierea conductelor magistrale de apă şi gaz. Primarul de Suceava, Ion Lungu, a declarat, ieri, în conferinţă de presă, că nu are nimic împotriva realizării acestei legături între cele două corpuri ale unităţii spitaliceşti, doar că ”nu este deloc simplu”, şi asta nu din cauza costurilor. ”În principiu, sunt de acord, însă trebuie să găsim soluţii de deviere a magistralelor de utilităţi”, a subliniat Lungu.

Propunerea de construire a unui pasaj pentru facilitarea circulaţiei pacienţilor şi personalului medical şi pentru siguranţa deplasării acestora între Spitalul Nou şi Spitalul Vechi a venit, săptămâna trecută, de la preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur. Acesta a arătat că pacienţii sunt nevoiţi să iasă în stradă pentru a traversa, în echipamentul cu care stau în saloanele din spital, ”în pijamale şi în halate”, ceea ce nu este în ordine atât din punct de vedere al riscului de îmbolnăvire, cât şi pentru confortul acestora. Acelaşi lucru este valabil şi pentru personalul medical, care teoretic ar trebui să nu intre în incinta spitalului cu halatul şi papucii cu care a ieşit în curte şi în stradă.

De asemenea, bulevardul 1 Decembrie 1918 este una dintre arterele rutiere cele mai circulate, cu risc de producere a accidentelor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conductele de apă şi gaz, principalul impediment în construirea pasajului subteran între corpurile Spitalului de Urgenţă Suceava.
 Vizualizări articol: 2800 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conductele de apă şi gaz, principalul impediment în construirea pasajului subteran între corpurile Spitalului de Urgenţă Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei