Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 iul 2017 - Anul XXII, nr. 156 (6572)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Infrastructură

Pe Transrarău au fost amenajate mai multe locuri de parcare pentru turişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Câteva zeci de locuri de parcare noi au fost amenajate pe Transrarău, în zona intersecţiei cu drumul către Chiril. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat ieri că pentru a veni în sprijinul numărului tot mai mare de turişti care urcă pe Rarău cu maşina au mai fost amenajate trei locuri cu aproximativ 50 de locuri de parcare. În acelaşi timp, Gheorghe Flutur a spus că în cursul zilei de sâmbătă va fi redeschisă circulaţia pe tot traseul Transrarăului, de la Pojorâta şi până în Chiril. Şeful administraţiei judeţene a spus că până la finalul acestei săptămâni vor fi finalizate lucrările pe tronsonul de pe Rarău şi până în Chiril, închis în prezent circulaţiei rutiere după ce a fost afectat de alunecări de teren. „A fost alunecare mare de teren, dar am reuşit să rezolvăm această problemă şi în cursul zilei de sâmbătă vom redeschide circulaţia şi pe acest tronson”, a ţinut să precizeze preşedintele Consiliului Judeţean Suceava. Gheorghe Flutur a mai adăugat că îşi doreşte ca în cel mai scurt timp să fie finalizate lucrările de pietruire şi reabilitare a drumului de pe Rarău şi până în Câmpulung Moldovenesc, prin Izvorul Alb. „În prezent se lucrează la acest drum, mai fiind de realizat lucrări la câteva curbe şi podeţe. Vrem ca turiştii care urcă pe Rarău să aibă posibilitatea să coboare atât spre Chiril, dar şi către Câmpulung Moldovenesc, prin Izvorul Alb. Acest tronson va fi unul pietruit şi este recomandat să fie folosit doar pentru a coborî cu maşina”, a declarat Gheorghe Flutur.

Preşedintele CJ Suceava a mai spus că arhitectul-şef al judeţului a avut o discuţie cu conducerea Primăriei Câmpulung Moldovenesc pentru identificarea mai multor locuri de parcare pe platoul de pe masivul Rarău, în condiţiile în care numărul turiştilor devine din ce în ce mai mare.

Nu în ultimul rând, Gheorghe Flutur a spus că în judeţ, în momentul de faţă, se mai lucrează la modernizarea unui tronson de 5,5 kilometri al drumului dintre Brodina şi Ulma, dar şi pe drumuri judeţene din Fundu Moldovei şi Izvoarele Sucevei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pe Transrarău au fost amenajate mai multe locuri de parcare pentru turişti.
 Vizualizări articol: 4102 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Pe Transrarău au fost amenajate mai multe locuri de parcare pentru turişti4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei