Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 mai 2017 - Anul XXII, nr. 105 (6521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Viitor cămin de studenți

Mutarea familiilor din căminul de la Alimentar începe de săptămâna viitoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiriașii căminului nr. 2 de la Liceul Alimentar, cunoscut pentru mormanele de gunoaie pe care le aruncă pe geam unii dintre locatari, dar și pentru faptul că a fost inundat cu materii fecale, din cauza înfundării canalizării interioare a clădirii, vor fi evacuați începând de săptămâna viitoare.

„Vrem să predăm la 1 iunie căminul de la Alimentar către Universitate, am trimis deja notificări celor care locuiesc acolo, 26 de familii, dar nu mai sunt toate acolo, pentru că o parte lucrează în străinătate. Avem pregătite locuințe pentru ei, la Colegiul Tehnic <Petru Mușat> și în alte locații”, a declarat ieri primarul Sucevei, Ion Lungu.

Cei care locuiesc în căminul de la Alimentar trebuie să vină la primărie până pe 15 mai, să depună un dosar pentru locuință, să facă dovada achitării chiriei locuinței, la zi, dar și dovada că au domiciliul în municipiul Suceava, pentru a putea primi repartiții în noile locuințe.

„Nu rămâne nimeni pe drum, avem posibilități de repartizare pentru toate familiile de acolo. Vom avea o comisie socială în perioada următoare, când vom repartiza locuințele la cei care îndeplinesc condițiile, încât să-i punem Universității imobilul la dispoziție, pentru a-l transforma în cămin de studenți”, a explicat Ion Lungu.

Clădirea, dată deja în folosință gratuită USV, pe o perioadă mare de timp, prin decizie de Consiliu Local, urmează să fie reabilitată din fonduri europene, viitorul cămin de studenți fiind proiectat să asigure aproximativ 200 de noi locuri de cazare, într-o zonă situată destul de aproape de clădirile în care se desfășoară activitatea universitară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mutarea familiilor din căminul de la Alimentar începe de săptămâna viitoare.
 Vizualizări articol: 4021 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Mutarea familiilor din căminul de la Alimentar începe de săptămâna viitoare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei