Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 mai 2017 - Anul XXII, nr. 105 (6521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

USV

„Zilele şi nopţile studenţeşti” continuă cu ecologizare în parcul Şipote, donare de sânge, seri de film şi competiţii sportive

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel mai mare festival studenţesc anual de la Universitatea “Ştefan cel Mare” Suceava - “Zilele şi Nopţile Studenţeşti”, programat în perioada 8-28 mai, continuă în această săptămână cu acţiuni de donare de sânge, acţiuni de ecologizare, competiţii sportive, concerte, seri de film şi conferinţe.

Festivalul „Zilele şi Nopţile Studenţeşti” (ZNSt) a ajuns la cea de-a VII-a ediţie, iar organizatorii promit mult suspans, adrenalină, distracţie şi, nu în ultimul rând, aproape trei săptămâni de evenimente ce vor antrena mintea şi spiritul studenţilor şi viitorilor studenţi suceveni.

Astăzi, studenţii vor participa la o acţiune de donare de sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină şi la o acţiune de ecologizare în parcul Şipote. De asemenea, în perioada 11-12 mai, va avea loc cea de a IV-a ediţie a Salonului de carte „Alma Mater Librorum”, la care sunt invitate edituri din ţară şi străinătate (Republica Moldova, Ucraina), alături de Editura USV şi alte edituri sucevene. Programul Salonului de carte „Alma Mater Librorum” include lansări şi prezentări de publicaţii, schimburi de experienţă între editurile prezente, vânzare de carte la standul organizat de Biblioteca USV şi o prezentare a ofertei de stagii de cercetare la Memorialul Ipoteşti.

Din programul zilei de joi nu lipsesc competiţiile sportive (bowling, aruncatul potcoavei) şi proiecţii de film italian.

Vineri, 12 mai, va avea loc festivitatea aniversară „40 de ani de învăţământ superior mecanic la Suceava”, eveniment urmat de conferinţa internaţională „Noi tehnologii şi produse în tehnologia construcţiilor de maşini”, conferinţa studenţească internaţională „Ştiinţa şi arta mişcării” şi proiecţii de film italian.

Sâmbătă sunt programate concursul pentru elevi „Student pentru o zi” şi concursul de produse alimentare inovative „Ecotrophelia”.

Festivalul e organizat de Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava (ASUS), în calitate de organizator principal şi promotor al evenimentului, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor din Suceava şi cu sprijinul conducerii USV. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Zilele şi nopţile studenţeşti” continuă cu ecologizare în parcul Şipote, donare de sânge, seri de film şi competiţii sportive.
 Vizualizări articol: 1549 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
„Zilele şi nopţile studenţeşti” continuă cu ecologizare în parcul Şipote, donare de sânge, seri de film şi competiţii sportive5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei