Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 mai 2017 - Anul XXII, nr. 105 (6521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 11 – 17 mai

Târgul Handmade, la parterul Iulius Mall

De vineri până duminică, cei pasionaţi de obiecte lucrate manual sunt invitaţi la o nouă ediţie a Târgului Handmade, de la parterul Iulius Mall. Piese vestimentare, accesorii şi bijuterii realizate din materiale şi prin tehnici aparte, care să dea un plus de personalitate ţinutelor, dar şi obiecte decorative, lumânări parfumate şi tablouri create cu migală sunt propunerile artizanilor prezenţi la târg.

 

Salonul de carte „Alma Mater Librorum”, la Universitatea „Ştefan cel Mare”

În perioada 11-12 mai, la Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava (USV) se organizează cea de a IV-a ediţie a Salonului de carte „Alma Mater Librorum”, la care sunt invitate edituri din ţară şi străinătate (Republica Moldova, Ucraina), alături de Editura USV şi alte edituri sucevene. Programul Salonului de carte „Alma Mater Librorum” include lansări şi prezentări de publicaţii, schimburi de experienţă între editurile prezente, vânzare de carte la standul organizat de Biblioteca USV şi o prezentare a ofertei de stagii de cercetare la Memorialul Ipoteşti. Iubitorii de carte sunt invitaţi să se întâlnească cu autori, directori de edituri, personalităţi ale culturii româneşti şi străine, într-un dialog în prezenţa cărţilor.

 

Vineri, 12 mai

Lansare de carte la Observator

Lansarea antologiei „Cele mai frumoase reportaje”, de Viorel Ilişoi, are loc de la ora 16:00, la Observatorul Astronomic – Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava. Prezintă Ioan Manole.

 

Tribut Metallica în 31 Motor’s PUB

Începând cu ora 20.00, în clubul 31 Motor’s PUB din Suceava va concerta Scream Inc, trupă tribut Metallica din Kiev (Ucraina). Formaţia se află într-un turneu prin mai multe oraşe din ţară, concertul începând mai devreme decât de obicei, în jurul orei 20.00. Nu rataţi această ocazie unică de a-i vedea la lucru pe cei care, prin munca lor, aduc un tribut legendarei trupe americane. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

 

Târgul Ofertelor Educaţionale, la Iulius Mall

De la ora 10.00, parterul Iulius Mall Suceava va găzdui o nouă ediţie a Târgului Ofertelor Educaţionale. Evenimentul vine în sprijinul viitorilor liceeni, pentru a-i ajuta să aleagă cea mai potrivită instituţie de învăţământ pentru aptitudinile şi aspiraţiile lor. La târg vor fi prezentate ofertele educaţionale ale liceelor din judeţul Suceava, iar agenda va fi completată de momente artistice, testări psihologice şi ateliere de dezvoltare personală. Evenimentul este organizat de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Suceava şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Suceava.

 

Sâmbătă, 13 mai

Jocuri creative pentru copii, la Iulius Mall

Sâmbătă este despre prichindei şi creativitatea lor, la Iulius Mall. De la ora 14.00, în zona magazinelor pentru copii, cei mici îşi vor putea fructifica îndemânarea şi imaginaţia realizând obiecte utile şi care le vor înfrumuseţa propriul birou. În această săptămână, specialiştii Creativ&Deco îi vor învăţa pe năzdrăvani să facă suporturi pentru instrumente de scris în formă de fluturaş. Materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall, iar copiii vor putea lua lucrările acasă.

 

Duminică, 14 mai

Festivalul Zilele Teatrului „Matei Vişniec”, la Rădăuţi

Ora 13:00 – Sinagoga din Rădăuţi – „Şobolanul Rege” de Matei Vişniec, regia Alexandru Nagy – 8pt performance theatre, Bucureşti.

 

Hora Bucovinei

Hora Bucovinei începe la ora 13:00, la fosta Tabără Bucşoaia din oraşul Frasin.

 

Prima ediţie a concursului KNDM Open, la Iulius Mall

Iulius Mall şi clubul KNDM îi invită pe împătimiţii jocului Kendama la o competiţie special dedicată lor. Prima ediţie a concursului KNDM Open se va desfăşura de la ora 10.00, la etajul Iulius Mall, în zona Cinema City. Competiţia va avea două categorii, începători şi profesionişti, iar cei mai buni jucători vor fi premiaţi. Invitaţi speciali ai evenimentului sunt Oase, Alpha şi Shao, jucători profesionişti din România, modele pentru pasionaţii de Kendama din întreaga ţară. Kendama este un joc de inspiraţie japoneză, care combină exerciţiul fizic cu dezvoltarea abilităţilor de coordonare, atenţia, concentrarea şi perseverenţa, fiind o opţiune antrenantă de petrecere a timpului liber.

 

Lecţii de dans, la Iulius Mall

De la ora 18.00, parterul Iulius Mall se va transforma în ring de dans. Membrii Salsa Family îi vor învăţa pe clienţii pasionaţi de mişcările ritmate paşii de caraibice, salsa, bachata şi merengue.

 

Luni, 15 mai

Festivalul Zilele Teatrului „Matei Vişniec”, la Suceava

De la ora 11.00 – Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava - Conferinţă de presă – Zilele Teatrului „Matei Vişniec”;

- de la ora 16.30 – Uzina de apă – „Şobolanul Rege” de Matei Vişniec, regia Alexandru Nagy – 8pt performance theatre, Bucureşti;

- de la ora 19.00 – Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava – PREMIERA „Fernando Krapp mi-a scris aceasta scrisoare” de Tankred Dorst şi Ursula Ehler, după Miguel de Unamuno, regia Alexander Hausvater. Intrarea la spectacole este liberă.

 

Marţi, 16 mai

Festivalul Zilele Teatrului „Matei Vişniec”, la Suceava

De la ora 16.00 – Uzina de apă – „Şobolanul Rege” de Matei Vişniec, regia Alexandru Nagy – 8pt performance theatre, Bucureşti;

- 17.00 - Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava – „Migraaaanţi sau Prea suntem  mulţi pe nenorocita asta de barcă”, de Matei Vişniec, regia Alexandru Grecu - Teatrul Naţional Satiricus „I.L. Caragiale” din Chişinău, Republica Moldova;

- 18.00 - Uzina de apă – „Şobolanul Rege” de Matei Vişniec, regia Alexandru Nagy – 8pt performance theatre, Bucureşti;

- 19.30 - Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava – „Migraaaanţi sau Prea suntem  mulţi pe nenorocita asta de barcă”, de Matei Vişniec, regia Alexandru Grecu - Teatrul Naţional Satiricus „I.L. Caragiale” din Chişinău, Republica Moldova. Intrarea la spectacole este liberă.

 

Festivalul Zilele Teatrului „Matei Vişniec”, la Rădăuţi

De la ora 19.30 – transmisiune directă pe Radauti-ziar, de la Suceava, Spectacolul „Migraaaanţi sau Prea suntem mulţi pe nenorocita asta de barcă”, de Matei Vişniec, regia Alexandru Grecu - Teatrul Naţional Satiricus „I.L. Caragiale” din Chişinău, Republica Moldova

 

„Dineu cu proşti”, pe scena suceveană

Mari actori ai teatrului românesc vor veni pe scena Casei de Cultură Sindicatelor Suceava, de la ora 19:00, pentru a prezenta spectacolul „Dineu cu proşti” de Francis Veber, o piesă pe gustul tuturor, „o comedie extrem de savuroasă cu un dialog natural şi cu o distribuţie perfectă”. Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru, Medeea Marinescu, Aylin Cadîr, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulică, Teodora Mareş etc. Traducerea piesei este realizată de Tudor Ţepeneag. Regia spectacolului: Ion Caramitru. Scenografia: Florilena Popescu Fărcăşanu. Preţul unui bilet este 100 de lei şi 80 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari, în limita a 200 de bilete. Biletele pot fi cumpărate de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, telefon 0230 523 718.

 

Miercuri, 17 mai

Festivalul Zilele Teatrului „Matei Vişniec”, la Suceava

De la ora 19.00 – Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava – „Hoţul” de Dario Fo, regia Sandu Cozub - Teatrul Naţional Satiricus „I.L. Caragiale” din Chişinău, Republica Moldova.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei