Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 11 mai 2017 - Anul XXII, nr. 105 (6521)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În timpul nopţii

Șofer prins în timp ce încerca să fure motorină din rezervorul camionului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer prins de poliţişti în timpul nopţii, în momentul în care tocmai se pregătea să scoată motorină din rezervorul camionului, pentru a o vinde unor clienţi, a încercat să fugă, fiind urmărit şi imobilizat de poliţiştii  din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale.

Întreg incidentul s-a derulat după miezul nopţii de marţi spre miercuri, pe strada Aviatorului din comuna Șcheia. În jurul orei 00.30, o grupă de poliţişti din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale din IPJ Suceava a văzut un autoturism înmatriculat în străinătate, oprit la marginea drumului, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani din oraşul Frasin. În autoturism poliţiştii au mai identificat un tânăr de 19 ani din Gura Humorului şi un bărbat de 35 de ani din oraşul Frasin, tânărul aflat la volan declarându-le celor în uniformă că aşteaptă o persoană care urma să le dea nişte motorină.

În urma controlului autoturismului, poliţiştii au identificat, în portbagaj şi pe bancheta din spate, mai multe canistre goale din material plastic, de diferite dimensiuni, un furtun şi un cleşte. Având unele suspiciuni cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de furt, poliţiştii au trecut la cercetarea împrejurimilor, găsind la o oarecare distanţă un autocamion basculantă, parcat în afara drumului, în faţa unei case, care avea buşonul de la rezervor desfăcut şi în interiorul rezervorului introdus un furtun. Șoferul autocamionului se afla lângă rezervor şi a recunoscut că intenţiona să sustragă carburant din autocamion. În momentul imediat următor, şoferul a luat-o la fugă pentru a scăpa de poliţişti, însă după circa 100 de metri a fost prins şi imobilizat de aceştia. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de furt calificat, el fiind cercetat în continuare în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șofer prins în timp ce încerca să fure motorină din rezervorul camionului.
 Vizualizări articol: 4987 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Șofer prins în timp ce încerca să fure motorină din rezervorul camionului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei