Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 feb 2017 - Anul XXII, nr. 23 (6439)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

5 idei de produse de curățare care nu trebuie să-ți lipsească din bucătărie

Igienizarea locuinței reprezintă o activitate destul de comună dacă luăm în calcul faptul că aproape săptămânal facem curățenie în întreaga locuință. O locuință curată înseamnă o locuință primitoare și un spațiu în care ne putem relaxa în mod corespunzător. Cu toate că astazi avem la îndemână un întreg arsenal de produse și electrocasnice care să ne ajute în igienizarea locuinței, bucătăria pare să fie una dintre încăperile în care întregul proces de curățare se tranformă într-o adevărată bătaie de cap. Dat fiind faptul că vorbim despre o zonă unde gătim și unde petrecem o mare parte din timpul unei zile, apariția murdăriei în bucătărie este aproape inevitabilă în condițiile date. O igienizare corespunzătoare a bucătăriei înseamnă atât produse de curățare de calitate, precum și foarte multă răbdare.

Pentru că atât magazinele fizice, precum și cele online ne pun la dispoziție o gamă diversificată de produse de curățare, am alcătuit o listă cu 5 cele mai importante produse de curățare care nu trebuie sa-ți lipsească atunci când vrei să igienizezi bucătăria cât mai simplu.

  1. Degresantul. Grăsimea este murdăria care se curăță cel mai dificil din bucătărie, astfel că soluțiile clasice sunt adesea destul de ineficiente în înlăturarea acesteia. Tot ceea ce avem nevoie este un degresant de calitate pe care să îl utilizăm de fiecare dată când pe suprafețele din bucătărie apar urme de grăsime.

     

  2. Detergentul de vase. Detergentul de vase este fără îndoială una dintre cele mai înțelepte achiziții pe care le putem face și care evident nu trebuie să lipsească din arsenalul niciunei gospodine. Pentru a avea parte de cele mai bune rezultate, va fi necesar să ne îndreptăm atenția înspre un detergent de vase de calitate.

     

  3. Soluție de curățare pentru bucătărie. Pentru că în bucătărie regăsim numeroase suprafețe, cu siguranță o soluție universală de curățare reprezintă o investiție pe care trebuie să o luam în calcul.

     

  4. Soluție pentru curățarea cuptorului. Cuptorul este obiectul care se murdărește cel mai frecvent din bucătărie, fapt pentru care avem nevoie de o soluție special creată pentru acesta. Cu ajutorul unei astfel de soluții, îndepărtarea murdăriei care se depune pe suprafața cuptorului va deveni o adevărata plăcere.

     

  5. Produs pentru îndepărtarea mucegaiului. Mucegaiul reprezintă o problemă majoră în bucătărie având în vedere că acesta apare ori de câte ori pereții încăperii absorb umezeala. Pe piața regăsim numeroase soluții care ne pot ajuta în îndepărtarea mucegaiului din bucătărie și nu numai.

     

Acestea sunt doar câteva dintre produsele esențiale care trebuie să se regasească în arsenalul oricărei gospodine. Mai mult decât atât, aceste produse le regăsim în cadrul magazinului online www.importdirect.ro, magazin care aparține celui mai bine cotat importator de produse de curățare și produse cosmetice din România. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 5 idei de produse de curățare care nu trebuie să-ți lipsească din bucătărie.
 Vizualizări articol: 2435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
5 idei de produse de curățare care nu trebuie să-ți lipsească din bucătărie4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei