Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 ian 2017 - Anul XXII, nr. 3 (6419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

După gratii

Șoferul care a tamponat cinci maşini şi a distrus semaforul de la Nordic a fost găsit în locuinţa unui amic din Suceava şi arestat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șoferul care a intrat cu un Mercedes în semaforul din intersecţia de la Nordic, în municipiul Suceava, pe 27 decembrie 2016, după ce în prealabil acroşase încă cinci maşini, pe fondul stării avansate de ebrietate, a ajuns în arestul poliţiei judeţene miercuri seară, după câteva zile de căutări poliţiştii reuşind să-l localizeze, în locuinţa unui prieten din Suceava. Căutat de poliţişti, bărbatul nu a opus rezistenţă şi a ajuns fără incidente în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava

Cristian Bordeanu, în vârstă de 42 de ani, era arestat în lipsă, de Judecătoria Suceava, din data de 30 decembrie 2016. La data la care a fost arestat în lipsă, Cristian Bordeanu era deja plecat din spital de aproape două zile şi nici nu a mai fost găsit la adresa de domiciliu.

 

Cursa care s-a oprit în semaforul de la Nordic şi care putea face şi victime omeneşti

Cristian Bordeanu a fost internat în spital, imediat după accident, pentru că era suspect de fractură de umăr. În cele din urmă a fost diagnosticat doar cu o dislocare de umăr şi s-a externat. A doua zi, când au vrut să-l audieze, poliţiştii nu l-au mai găsit, nici la spital şi nici la domiciliu, astfel că procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a solicitat arestarea inculpatului în lipsă. Mandatul de arestare a fost emis pe 30 decembrie, dată de la care Cristian Bordeanu a putut fi dat în urmărire.

Cristian Bordeanu nu are permis de conducere, iar în seara zilei de 27 decembrie avea o alcoolemie de aproape 2,5 la mie, după cum a rezultat în urma recoltării probelor biologice. Conform propriilor declaraţii, bărbatul băuse în acea zi o jumătate de litru de votcă şi o sticlă de doi litri de bere.

Cristian Bordeanu, aflat la volanul unui Mercedes, circula pe bulevardul George Enescu, dinspre Mobilă, şi, ajuns în intersecţia de la Nordic, a pătruns pe scuarul dinspre strada Universităţii. Maşina a intrat în stâlpul semaforului, pe care l-a distrus complet. O femeie aflată în apropiere a fost la un pas de a fi omorâtă de maşina scăpată de sub control. În urma accidentului, semaforul de la Nordic nu a fost funcţional timp de 48 de ore. Lipsa semaforului a fost factor favorizant al tragicului accident de pe 28 decembrie, când doi bătrâni, pasageri într-un taxi, au fost accidentaţi mortal în aceeaşi intersecţie.

În dimineaţa zilei de 28 decembrie, la Poliţia municipiului Suceava au început să apară sesizări de la şoferi care şi-au găsit maşinile tamponate. Din cercetările ulterioare a rezultat că acelaşi Bordeanu a mai acroşat cel puţin încă cinci maşini înainte de a face praf semaforul de la Nordic.

Având în vedere starea în care se afla şoferul fără permis se poate spune că doar un mare noroc a făcut ca acesta să nu lase în urmă şi victime omeneşti. 

Cristian Bordeanu a ajuns în arestul poliţiei judeţene în baza mandatului de arestare pentru 30 de zile emis de Judecătoria Suceava. Mandatul de arestare pentru comiterea infracţiunilor de conducere fără permis şi conducere sub influenţa alcoolului poate fi atacat cu apel la instanţa superioară, decizia nefiind definitivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Șoferul care a tamponat cinci maşini şi a distrus semaforul de la Nordic a fost găsit în locuinţa unui amic din Suceava şi arestat.
 Vizualizări articol: 8033 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 4 voturi
Șoferul care a tamponat cinci maşini şi a distrus semaforul de la Nordic a fost găsit în locuinţa unui amic din Suceava şi arestat3.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vărzări (de post) Vărzările sunt plăcinte cu varză. La ţară, gospodinele nu prea au timp să pregătească bucate de post, a căror preparare cere vreme mai îndelungată, aşa că vărzările sunt o soluţie bună pentru a avea mereu la îndemână mâncare... Citeşte