Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 ian 2017 - Anul XXII, nr. 3 (6419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Guvernul Cioloş penetrat de PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Se agită nişte ape care se vor proaspete, zicându-se că PSD a venit la guvernare. În realitate, apele respective sunt stătute şi deranjează pe la nas, căci PSD a fost la guvernare şi pe vremea celebrei bande a tehnocraţilor.

Să ne amintim numai că unul dintre oamenii de frunte pesedişti a fost vicepremier sub Cioloş. Ce căuta acolo acel Dâncu mustăcios şi la vorbă prea mieros? Prin ce filieră s-a oploşit în cuibarul tehnocrat acest alunecos şi pe faţă, şi pe dos, legat cu aţe străvezii de fel de fel de sfere suspecte? Şi, pe deasupra, posesor al unei coşmelii care umblă cu sonda prin opinia publică, scoţând procente din pălăria sa de scamator, când o instituţie sau un partid pierde teren. Care a fost rolul lui Dâncu în guvernul cioloşist? Nu cumva acela de a îndrepta nişte fonduri spre cine trebuie?

Chiar dacă acum ni se dă iluzia că se schimbă radical distribuţia, să ne purtăm filozofic. Să nu ne facem vreun sfert de iluzie şi să nu ne indignăm când tot soiul de incompetenţi sau de imbecili puri sunt numiţi în fotolii prea largi pentru poponeaţa lor. Aşa e în guvernele din România. Chiar şi madam Birchall e în fine membru deplin, deşi numirea sa vine la lungă vreme după ce şi-a dovedit competenţele politice pe o casetă care a circulat în presă. Ştiţi la ce mă refer: caseta aia, unde se ocupa de membrul unui membru de seamă pesedist.

Să ne fie clar că România este menţinută în mod deliberat în subdezvoltare. Sărăcia asta perpetuă este voită, deoarece un popor care trăieşte la limită nu are cine ştie ce aspiraţii. El nu se gândeşte decât la minimul necesar pentru a înfrunta ziua de mâine. De aceea, este uşor de controlat. Foamea şi lipsurile l-au transformat într-o adunătură de momâi uşor manevrabile.

Apropo de schimbarea guvernelor. Sunt inşi cu funcţii de secretari de stat pe care nu-i atinge nici o primenire de asta. Unul este Alexandru Florian, directorul Institutului Elie Wiesel, de studiere a Holocaustului. Un tip cu aere galactice, subţire pregătit, care nu aduce nici un serviciu cauzei pentru care e plătit, ceea ce s-a văzut şi din emisiunile de televiziune unde a mai fost invitat. Cu toate astea, este intangibil.

Las’ că suntem noi tangibili şi pentru el.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Guvernul Cioloş penetrat de PSD.
 Vizualizări articol: 1855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 7 voturi
Guvernul Cioloş penetrat de PSD5.057

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vărzări (de post) Vărzările sunt plăcinte cu varză. La ţară, gospodinele nu prea au timp să pregătească bucate de post, a căror preparare cere vreme mai îndelungată, aşa că vărzările sunt o soluţie bună pentru a avea mereu la îndemână mâncare... Citeşte