Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 ian 2017 - Anul XXII, nr. 3 (6419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Foc mare

Incendiu de proporţii în gospodăria unei bătrâne de 84 de ani, din Câmpulung Moldovenesc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un puternic incendiu a făcut prăpăd în gospodăria unei octogenare din Câmpulung Moldovenesc, producând pagube importante. Focul izbucnit într-o anexă a gospodăriei a fost anunţat chiar de către proprietară, miercuri după-amiază, în jurul orei 17.15, la faţa locului ajungând în scurt timp trei autospeciale de pompieri aparţinând Detaşamentului Câmpulung Moldovenesc. La sosirea echipajelor ardeau două anexe construite din lemn şi acoperite cu azbociment, existând pericolul ca flăcările să se propage la casa de locuit şi la gospodăriile din vecinătate.

După aproape patru ore de intervenţie, pompierii au reuşit să lichideze incendiul, însă acesta a lăsat pagube importante în urma sa. Au ars magazia de lemne şi un atelier, construcţii din lemn pe o suprafaţă de 60 de metri pătraţi şi bucătăria de vară, pe o suprafaţă de 40 de metri pătraţi. Au mai ars circa 10 metri cubi de lemn de foc, 4 metri cubi de lemn pentru construcţii, două tone de fân şi uneltele gospodăreşti. S-au degradat aparate şi utilaje electrice şi alte bunuri din interiorul anexelor distruse de flăcări, însă pompierii au reuşit să salveze casa bătrânei. Valoarea totală a pagubelor produse a fost apreciată ca fiind de aproximativ 10.000 de euro. În urma cercetărilor făcute de pompieri după stingerea incendiului, s-a stabilit cauza probabilă de izbucnire a acestuia ca fiind efectul termic al curentului electric generat de un conductor electric defect din interiorul atelierului. Din nefericire, construcţiile care au fost distruse în urma incendiului nu erau asigurate, bătrâna de 84 de ani fiind cea care va suporta întreaga pagubă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Incendiu de proporţii în gospodăria unei bătrâne de 84 de ani, din Câmpulung Moldovenesc.
 Vizualizări articol: 2522 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Incendiu de proporţii în gospodăria unei bătrâne de 84 de ani, din Câmpulung Moldovenesc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vărzări (de post) Vărzările sunt plăcinte cu varză. La ţară, gospodinele nu prea au timp să pregătească bucate de post, a căror preparare cere vreme mai îndelungată, aşa că vărzările sunt o soluţie bună pentru a avea mereu la îndemână mâncare... Citeşte