Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 ian 2017 - Anul XXII, nr. 3 (6419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Record ex aequo

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Este firesc ca Premier League să monopolizeze ştirile începutului de an în ceea ce priveşte fotbalul. După golul de antologie al lui Giroud, iată încă un eveniment furnizat de fotbalul englez în această primă etapă jucată până la Bobotează (Epiphany Day, cum ar spune insularii). Este vorba despre egalarea recordului de victorii consecutive într-un singur sezon şi apoi de împiedicarea îmbunătăţirii lui. Chelsea înşirase până la sfârşitul anului trecut 13 victorii la rând, ultima chiar pe 31 decembrie, cu Stoke, egalând astfel recordul lui Arsenal din stagiunea 2001-2002, acea superbă echipă cu Bergkamp şi patru muşchetari – Vieira, Pires, Henry şi Wiltord, francezii fiind toţi campioni europeni la zi, iar primii trei şi mondiali! Ce vremuri, nu-i aşa? Revenind la Chelsea, la prima reprezentaţie din 2017 s-a deplasat pe terenul rivalei citadine Tottenham Hotspur, iar aceasta nu i-a permis a 14-a victorie consecutivă, ba chiar a învins-o suficient de clar, 2-0, cu o dublă a lui Dele Alli. Tottenham şi-a văzut în primul rând propriul interes, cu această victorie urcând pe locul trei, la şapte puncte de adversara sa. Nu sunt puţine, dar nici n-a permis banalizarea campionatului. Oricum, Antonio Conte merită toate aprecierile, este un tehnician care chiar ştie meserie. După un început anevoios, fiind la prima experienţă în afara Italiei, a ajuns chiar la un singur meci de demitere, dar odată trecut acel hop a izbutit o serie peste cea a lui Mourinho, ducând echipa pe primul loc. Nu ştiu ce va fi în continuare, nu sunt suporterul lui Chelsea, dar la un eventual succes în campionat al albaştrilor m-aş bucura pentru Conte. În favoarea sa este şi faptul că nu are lotul cel mai “costisitor” din fotbalul englez, ba chiar e posibil să nu fie nici între primele trei.

În aşteptarea Open-ului Australian, închei cu tenis. L-am văzut şi pe Djokovic la lucru, în Qatar. Dacă ne întrebam cum va fi Modialul de fotbal din 2022, în condiţiile în care el se va desfăşura în ianuarie, atunci am putea să ne liniştim. Vântul din deşert poate l-a împins pe Djokovic la execuţii bizare, dar până la urmă tot e în semifinale, iar fotbalul nu e chiar aşa sensibil la lucrurile astea. Tot în semifinale ar trebui să fie şi Murray, n-am prins decât primul set, smuls destul de greu lui Almagro, când vântul se mai potolise. Ar fi totuşi un interesant preambul al sezonului o primă finală între primii doi jucători din circuit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Record ex aequo.
 Vizualizări articol: 1612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Record ex aequo5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vărzări (de post) Vărzările sunt plăcinte cu varză. La ţară, gospodinele nu prea au timp să pregătească bucate de post, a căror preparare cere vreme mai îndelungată, aşa că vărzările sunt o soluţie bună pentru a avea mereu la îndemână mâncare... Citeşte