Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 ian 2017 - Anul XXII, nr. 3 (6419)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În trafic

Prinşi după ce s-au urcat la volan deşi nu aveau permis de conducere

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două sesizări venite pe adresa poliţiei, care îi informau pe oamenii legii despre faptul că doi bărbaţi obişnuiesc să conducă autoturisme deşi au permisele de conducere suspendate, au dus la prinderea celor doi în trafic.

În primul caz, un autoturism marca Volvo S80, înmatriculat în Marea Britanie, condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, Dumitru C., din Vicovu de Sus, a fost oprit de poliţişti miercuri, în jurul orei 14.30. Despre bărbatul care se afla la volan existau informaţii că nu are permis de conducere valabil. Dumitru C. le-a spus poliţiştilor că nu are la el documentele personale şi nici pe cele ale autoturismului, iar permisul de conducere îi este anulat. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în urma verificărilor făcute în baza de date a poliţiei, s-a constatat că acesta avea dreptul de a conduce anulat. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, el fiind şi sancţionat contravenţional pentru lipsa documentelor.

În timpul nopţii de miercuri spre joi, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Marginea au fructificat o informaţie şi au oprit în trafic, în jurul orei 00.25, un autoturism marca Skoda Octavia cu numere provizorii, care se deplasa pe DJ 209K în comuna Marginea, dinspre Suceviţa spre Volovăţ.

În momentul în care poliţiştii i-au cerut şoferului actele lui şi ale maşinii, acesta le-a arătat doar autorizaţia de circulaţie provizorie şi poliţa RCA, declarând că nu are asupra sa permisul de conducere şi cartea de identitate. Pentru a face verificări, poliţiştii i-au solicitat bărbatului să-şi dea datele de stare civilă, el declarându-le acestora că se numeşte Marius H. , este din Marginea şi are 20 de ani. În timpul verificării, poliţiştii au constatat că persoana din baza de date nu corespundea din punct de vedere al fizionomiei cu bărbatul de la volan. Condus la Secţia de Poliţie Rurală Marginea, oamenii legii au constatat că cel aflat la volan se numeşte Constantin H., are 26 de ani şi are permisul de conducere suspendat din data de 12 decembrie 2016. El le-a declarat poliţiştilor că a folosit în primă fază datele de stare civilă ale fratelui său mai mic, pentru a-i induce în eroare, ştiind că adevărata identitate îi va conduce pe poliţişti spre faptul că acesta avea permisul de conducere suspendat. Poliţiştii fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea  unui vehicul fără permis de conducere şi falsul privind identitatea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prinşi după ce s-au urcat la volan deşi nu aveau permis de conducere.
 Vizualizări articol: 3435 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prinşi după ce s-au urcat la volan deşi nu aveau permis de conducere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Vărzări (de post) Vărzările sunt plăcinte cu varză. La ţară, gospodinele nu prea au timp să pregătească bucate de post, a căror preparare cere vreme mai îndelungată, aşa că vărzările sunt o soluţie bună pentru a avea mereu la îndemână mâncare... Citeşte