Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 oct 2016 - Anul XXI, nr. 245 (6358)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încă un caz

Un şofer şi-a dat un nume fals, încercând să scape de un dosar penal, însă s-a ales cu două

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 69 de ani s-a ales cu dosare penale pentru comiterea a două infracţiuni după ce, oprit în trafic la volanul unei maşini, şi-a dat o identitate falsă, încercând să-i ducă în eroare pe poliţişti. Bărbatul a apelat la această manevră penală din cauză că avea permisul de conducere suspendat, în cadrul unui alt dosar penal, întocmit pentru infracţiunea de refuz de recoltare a probelor biologice de sânge.

Luni, în jurul orei 17.00, un echipaj din cadrul Compartimentului Rutier al Poliţiei oraşului Gura Humorului a oprit pe DN 17, în oraşul Frasin, un autoturism marca Dacia Nova, care circula pe direcţia Vama-Frasin. Conducătorul auto nu avea documente asupra sa, iar după o serie de verificări făcute poliţiştii şi-au dat seama că acesta şi-a dat o identitate falsă. S-a stabilit că bărbatul de la volan este Grigorie Neamţu, în vârstă de 69 de ani, din comuna Frumosu, posesor de permis de conducere categoriile B, C şi E. Permisul de conducere era suspendat însă începând din data de 21 septembrie 2016, pentru încălcarea prevederilor articolului 337, aliniat 1 din Codul Penal, refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În aceste condiţii, pe numele bărbatului în vârstă de 69 de ani a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conducere i-a fost suspendată şi fals privind identitatea.

 

S-a trezit cu permisul suspendat, deşi la volan a fost vecinul său

Într-un alt caz recent, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din satul Boteşti, comuna Horodniceni, a reuşit să-i păcălească pe poliţiştii care l-au tras pe dreapta în timp ce conducea un autoturism, furând identitatea unui alt tânăr, consătean. S-a întâmplat pe data de 11 septembrie, iar tânărul, băut şi fără permis de conducere, a fost depistat abia zilele trecute, când celălalt şofer, nevinovat, s-a trezit înştiinţat că are permisul reţinut 90 de zile pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

Constantin Luncăniţa, în vârstă de 23 de ani, s-a folosit de identitatea unui vecin, cu care a fost coleg de şcoală şi căruia îi ştia data naşterii şi numele părinţilor. Și în acest caz, şoferul care şi-a dat identitate falsă mai avea la activ un dosar penal, pentru conducere fără permis. 

Tânărul în vârstă de 23 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi falsul privind identitatea, după care a fost pus în libertate, sub control judiciar. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer şi-a dat un nume fals, încercând să scape de un dosar penal, însă s-a ales cu două.
 Vizualizări articol: 2637 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un şofer şi-a dat un nume fals, încercând să scape de un dosar penal, însă s-a ales cu două0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei