Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 oct 2016 - Anul XXI, nr. 245 (6358)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Robert de Niro, ce deziluzie...

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Apropierea alegerilor prezidenţiale americane l-a scos niţel la rampă pe Robert de Niro, care i-a promis candidatului Trump că-i va sparge faţa de Vadim Tudor. Urât din partea unui atât de mare actor. Urât şi din partea celui care a stârnit o asemenea reacţie!

Asta e: spre deosebire de preşedinţii români, care-s mai toţi o apă şi-un pământ, cei americani sunt diferiţi între ei. Şi nu am în vedere doar aspectele superficiale, precum culoarea pielii, sau faptul că peste ocean preşedinţii mai dispar şi pe calea atentatelor.

Dar să-i luăm la nimereală pe Bill Clinton şi pe succesorul său, Bush junior. Ăştia doi au fost, din punctul de vedere comportamental, diametral opuşi: dacă Bill se relaxa cu saxofonul şi înghesuindu-şi colaboratoarele prin boschetele Casei Albe, pe Bush îl vindeca de stres căţelul său, Barney. Un fox terrier căruia îi aloca timpul liber, plimbându-l prin parc şi aruncându-i băţul. Astfel a trecut instituţia prezidenţială americană de la terapia cu fustă la promenada cu căţei...

Că veni vorba: una dintre partenerele de tăvăleală ale saxofonistului Bill – v-o mai amintiţi pe grăsanca Monica Lewinsky? – s-a dovedit matracucă, dezvăluind într-o cărţulie trecerea sa meteorică prin aşternuturile prezidenţiale: „Am înnebunit de plăcere când buzele noastre s-au întâlnit cu pasiune. Îmi doream să fiu într-un pat mare, cald, făcând dragoste cu omul pe care îl adoram. Însă cu Bill totul se rezuma la satisfacerea lui sexuală. El nu avea niciodată timp să fie amant tandru. Deşi el era bătrân şi decadent, îmi doream copii cu el.”

Jenant e să intre în tine cu pixul o asemenea ţaţă. Oare preşedinţii  – americani sau de altă naţie - nu ştiu să-şi aleagă colaboratoarele intime?

Pe Bush junior nu l-au păscut asemenea surprize neplăcute de la Barney. Chiar dacă drăgălaşul fox terrier şi-ar fi scris memoriile, n-ar fi lezat cu nimic imaginea prietenului său, preşedintele. Asta înseamnă să ai puţină rasă!

Norocul lui Clinton a fost soţia sa, care s-a comportat ca o lady. Probabil că atunci şi-a făcut ea adevărata campanie pentru prezidenţialele de acum.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Robert de Niro, ce deziluzie....
 Vizualizări articol: 1673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.57/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 7 voturi
Robert de Niro, ce deziluzie...2.657

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei