Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 oct 2016 - Anul XXI, nr. 245 (6358)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spătăreşti

Copiii cu nevoi speciale de la Centrul de recuperare „Sf. Tereza” mai au nevoie de un psiholog şi un logoped

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Copiii cu nevoi speciale de la Centrul de zi de recuperare „Sf. Tereza” (Spătăreşti) mai au nevoie de un psiholog şi un logoped. Centrul este destinat copiilor cu nevoi speciale de diferite tipuri. De serviciile Centrului de zi de recuperare „Sf. Tereza” pot beneficia copiii care au vârste cuprinse între 0 şi 16 ani (1-12 ani pentru servicii educaţionale şi 0-16 ani pentru servicii de kinetoterapie), care prezintă dificultăţi de învăţare asociate cu întârziere în dezvoltarea psihică şi diverse afecţiuni: sindrom Down, sindrom Little, autism, afecţiuni neurologice dobândite sau congenitale, para/tetrapareze, scolioze, cifoze, picior Equin, autism, ADHD, tulburări de vorbire etc.; au recomandarea medicului specialist pentru frecventarea unui astfel de program educaţional şi de recuperare.

„Avem nevoie de doi colegi în echipa de la Centrul <Sf. Tereza>, un logoped, part time, 20 de ore pe săptămână (orele se vor efectua pe baza unui program fix, stabilit de comun acord). Cerinţe: studii superioare în psihologie sau psihopedagogie specială, dorinţa de a se perfecţiona în terapia logopedică a copiilor cu nevoi speciale, experienţă cel puţin un an în recuperarea logopedică a copiilor şi un psiholog/psihopedagog, full time, opt ore pe zi. Cerinţe: studii superioare finalizate în psihologie sau psihopedagogie specială, experienţă cel puţin un an în recuperarea copiilor cu nevoi speciale, dreptul de liberă practică în psihologie educaţională constituie un avantaj”, anunţă reprezentanţii Fundaţiei FARA, în subordinea căreia se află şi Centrul de zi de recuperare „Sf. Tereza”.

Psihologul şi logopedul, alături de ceilalţi specialişti, se vor ocupa de evaluarea şi derularea activităţilor specifice de recuperare a copiilor cu nevoi speciale pe toate ariile de dezvoltare, în grupuri mici de copii sau individual şi vor oferi suport familiilor copiilor înscrişi în program. CV-urile pot fi trimise la adresa sftereza@faracharity.ro. Mesajul celor care deja lucrează la Centrul de zi de recuperare „Sf. Tereza” este următorul: „credem în şanse egale pentru toţi copiii cu sau fără dizabilităţi. Credem că orice copil cu nevoi speciale merită să fie sprijinit în recuperare astfel încât să poată urma o şcoală şi apoi să devină un adult independent. Credem în abilităţile copiilor pe care îi avem la Centrul <Sf. Tereza>, nu în dizabilităţile lor”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copiii cu nevoi speciale de la Centrul de recuperare „Sf. Tereza” mai au nevoie de un psiholog şi un logoped.
 Vizualizări articol: 1566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Copiii cu nevoi speciale de la Centrul de recuperare „Sf. Tereza” mai au nevoie de un psiholog şi un logoped0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei