Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 oct 2016 - Anul XXI, nr. 238 (6351)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragic

Un pădurar care ducea sare pentru cerbii din pădure a murit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, pădurar în cadrul Ocolului Silvic Broşteni, a fost găsit mort lângă ATV-ul cu care se deplasa. Din primele cercetări ale poliției rezultă că vehiculul s-a răsturnat şi a căzut peste bărbat. Accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 14.00, când pădurarul se deplasa pentru a pune sare la o sărărie pentru cerbi, în mediul forestier de care răspundea. Accidentul a fost sesizat la Poliția oraşului Broşteni abia în noaptea de duminică spre luni, bărbatul fiind găsit mort la câteva ore bune de la accident.

Florin Crăciun, angajat al Ocolului Silvic Broşteni, a fost găsit decedat în apropiere de un drum pe care circulă utilaje forestiere. Drumul avea o pantă de înclinare ridicată şi era accidentat. După toate probabilitățile, din cauza drumului denivelat bărbatul a scăpat ATV-ul de sub control, care s-a răsturnat.

ATV-ul era în proprietatea ocolului silvic din Broşteni, iar pădurarul îl folosea pentru a-şi îndeplini atribuțiile de serviciu. 

Polițiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările, pentru a stabili condițiile exacte în care s-a produs decesul. Lămuriri suplimentare sunt aşteptate şi de la medicii legişti care vor efectua autopsia cadavrului.

Cazul a fost anunțat şi la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Suceava, care va verifica dacă este vorba despre un accident de muncă şi dacă s-au respectat normele de securitate cerute. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un pădurar care ducea sare pentru cerbii din pădure a murit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul.
 Vizualizări articol: 6857 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un pădurar care ducea sare pentru cerbii din pădure a murit după ce s-a răsturnat cu ATV-ul5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chisăliţă de prune Pentru cei neobişnuiţi cu feluri principale dulci, chisăliţa, care este ca un compot dens, poate părea o alegere ciudată. Ca să pară şi mai ciudată, precizez că în versiunea sa originală, ţărănească, se consumă cu mămăligă. În unele... Citeşte