Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 oct 2016 - Anul XXI, nr. 238 (6351)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Moarte subită

Şeful Compartimentului Informatică de la DSP, mort în urma unui infarct, la 43 de ani

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Salariaţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Suceava sunt în stare de şoc după ce unul dintre colegii lor, Cristian Buliga, a murit, sâmbătă, în urma unui infarct, la numai 43 de ani. ”Cristi al nostru”, cum îi spunea toată lumea în DSP, era şeful Compartimentului Statistică – Informatică, şi avea ”o inimă mare, la propriu şi la figurat”, după cum ne-a declarat, ieri, directorul adjunct al instituţiei, dr. Cătălina Zorescu.

Dr. Zorescu afirmă că regretatul lor coleg lucra ”20 de ore din 24”, că nu spunea niciodată ”nu” atunci când era solicitat, că era cunoscut şi apreciat nu doar de colegii din DSP, ci şi de toţi medicii de familie din judeţ pentru că era ”întotdeauna plin de solicitudine şi extrem de pedant cu munca lui”. ”Stres, oboseală, surmenaj, suprasolicitare. Lucra 20 de ore din 24, în munca lui mereu avea ceva de făcut”, a fost răspunsul adjunctului DSP la întrebarea ce a putut să provoace un infarct masiv unui om la doar 43 de ani.

Toate acestea s-au adăugat probabil la o predispoziţie la afecţiuni cardiace ereditare, deoarece şi mama lui, Ana Buliga, fostă asistentă-şefă la Neonatologie, în Spitalul de Urgenţă Suceava, a avut o moarte subită, la 55 de ani.

Dr. Cătălina Zorescu a spus că echipajul de la Ambulanţă a încercat circa o oră să-l resusciteze, din păcate fără succes. ”Nu au mai putut decât să constate decesul. Este o mare pierdere”, a mai spus directorul adjunct al DSP Suceava.

În memoria lui Cristian Buliga, colegii de serviciu au amenajat în holul instituţiei un loc unde cei care l-au cunoscut şi l-au apreciat pot să aducă flori şi să aprindă o candelă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful Compartimentului Informatică de la DSP, mort în urma unui infarct, la 43 de ani.
 Vizualizări articol: 11321 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 11 voturi
Şeful Compartimentului Informatică de la DSP, mort în urma unui infarct, la 43 de ani5.0511

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chisăliţă de prune Pentru cei neobişnuiţi cu feluri principale dulci, chisăliţa, care este ca un compot dens, poate părea o alegere ciudată. Ca să pară şi mai ciudată, precizez că în versiunea sa originală, ţărănească, se consumă cu mămăligă. În unele... Citeşte