Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 oct 2016 - Anul XXI, nr. 238 (6351)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Din Oltenia în Bucovina

Sorin Jianu, noul şef al DSV Suceava, dă asigurări că va colabora bine cu colegii şi nu va pune camere video în instituţie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul şef al Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Suceava, Sorin Jianu, venit tocmai de la Mehedinţi, unde a avut aceeaşi calitate, de director executiv, a ţinut să dea asigurări că îşi doreşte o colaborare foarte bună cu toţi colegii din teritoriu şi să infirme faptul că ar dori să impună un regim sever în instituţie. Sorin Jianu a avut o serie de probleme la Mehedinţi, fiind contestat de câţiva colegi, care au depus mai multe reclamaţii împotriva sa. El a instalat camere video în instituţie pentru a-şi supraveghea subordonaţii şi nu le-a mai dat concedii în perioadele în care au fost probleme importante pe linie sanitar-veterinară. Sorin Jianu a declarat că o parte dintre subordonaţi nu ar sta la program şi de aceea a decis să îi monitorizeze video.

„Acolo au fost o serie de probleme cu un grup de cinci-şase oameni, un grup care îmi râvneşte postul de director executiv. Cei mai mulţi colegi munceau, iar o parte făceau altceva în timpul programului, astfel că am decis să impun acel sistem de monitorizare.  Ce pot să vă spun este că la Suceava nu voi face la fel, nu voi pune camere video în instituţie”, a declarat Sorin Jianu.

El a mai spus că la Suceava are o muncă mai grea decât la Mehedinţi. În Suceava există un efectiv mult mai mare de bovine şi de animale în general, iar inclusiv numărul de funcţionari publici din subordine este semnificativ mai mare la DSVSA Suceava.

Priorităţile doctorului sunt instruirile în ceea ce priveşte acţiunile pentru combaterea pestei porcine africane, ajunsă aproape de graniţa cu judeţul nostru, precum şi coordonarea acţiunilor pe linie de vaccinare antirabică, în special la vulpi, dar şi la câini.

Doctorul Sorin Jianu a fost detaşat ca şef la Suceava până la finele acestui an. De precizat că el nu a fost demis de la conducerea DSVSA Mehedinţi, ci doar detaşat temporar până la finele lui 2016 la Suceava.

Sorin Jianu a mărturisit că a făcut 14 ore cu maşina până la Suceava şi îi este greu să se adapteze atât de departe de casă (el locuieşte la Drobeta-Turnu Severin) şi de familie. Doctorul intenţionează să se întoarcă la locul de muncă de la Mehedinţi, însă spune că atâta timp cât va sta la Suceava va face tot posibilul pentru ca instituţia să facă performanţă.

Sorin Jianu a fost numit la conducerea Direcţiei Sanitar Veterinare Suceava în locul doctorului rădăuţean Leon Postolache, care a revenit pe postul de medic veterinar zonal la Rădăuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sorin Jianu, noul şef al DSV Suceava, dă asigurări că va colabora bine cu colegii şi nu va pune camere video în instituţie.
 Vizualizări articol: 3090 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sorin Jianu, noul şef al DSV Suceava, dă asigurări că va colabora bine cu colegii şi nu va pune camere video în instituţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chisăliţă de prune Pentru cei neobişnuiţi cu feluri principale dulci, chisăliţa, care este ca un compot dens, poate părea o alegere ciudată. Ca să pară şi mai ciudată, precizez că în versiunea sa originală, ţărănească, se consumă cu mămăligă. În unele... Citeşte