Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 oct 2016 - Anul XXI, nr. 238 (6351)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Una bună nu-i destul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Probabil ca marea majoritate a românilor, şi eu am aşteptat cu mare emoţie meciul de sâmbăta trecută, întrucât prea multe întâmplări nefericite au marcat evoluţia, de fapt involuţia, echipei noastre naţionale în ultimii mulţi ani, iar debutul sub comanda lui Daum a fost şi el departe de a ne entuziasma. Încă mai mult, am dat atunci cu piciorul (lui Stanciu!), cam până peste peluză, şansei nemeritate de a băga în traistă toate cele 3 puncte. Ciudăţenia supremă s-a produs încă din start, fiindcă nu-mi amintesc ca vreodată, în toată istoria ei, Naţionala noastră să le fi primit la pachet pe toate încă de pe când jucătorii încă se mai încălzeau: şi penalty, şi eliminarea unei piese-cheie a adversarilor, şi gol marcat, ba şi cu altele două, ca bonus, şi toate astea într-un interval de nici 10 minute! De aici, s-ar putea trage concluzia, zic eu, profund eronată, că Daum ar fi mai băftos decât Nea Tata Puiu şi Piţi, lasă-ne, la un loc. Ca unul care a crezut de la bun început în neamţ (în neamţul ăsta, nu în toţi, Doamne fereşte!), zic că înainte de baftă este vorba despre meserie, cu toate componentele ei: ştiinţă, competenţă, ochi format, poate şi niţel curaj, dar dincolo de toate pe Daum nu-l leagă niciun fel de interese de nimeni din fotbalul românesc. Asta înseamnă că nu cheamă jucători la Naţională doar pentru a mai bifa niscai selecţii şi de a le sălta preţul dacă pune vreun fraier botul şi dă bani pe vreunul. Nu se ocupă, adică, de vopsirea maimuţelor în culorile care să le facă să pară chiar oameni. Astfel am ajuns să constatăm pe viu că mai avem fotbalişti şi la intern, dintre care acest copil, Răzvan Marin, pare de-a dreptul fenomenal. Deloc paradoxal, cel mai aiurea a fost Keşeru, printre ultimii supravieţuitori din gaşca lui Piţurcă şi Iordănescu. A dispărut şi coşmarul meu, Torje, ceea ce iarăşi e de bine. Pentru azi, ce să spun? Doar că o victorie ar fi cum nu se poate mai normală, după ce Kazakhstanul a luat tot 5 de la egalii noştri din primul meci. Asta ne-ar da suficient tonus pentru meciurile următoare şi plusul de încredere de care încă au nevoie copiii din echipă. Pronosticul meu este 0 - 3.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Una bună nu-i destul.
 Vizualizări articol: 1391 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Una bună nu-i destul5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chisăliţă de prune Pentru cei neobişnuiţi cu feluri principale dulci, chisăliţa, care este ca un compot dens, poate părea o alegere ciudată. Ca să pară şi mai ciudată, precizez că în versiunea sa originală, ţărănească, se consumă cu mămăligă. În unele... Citeşte