Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 11 oct 2016 - Anul XXI, nr. 238 (6351)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pregătiri

S-a constituit Biroul Electoral Judeţean pentru alegerile parlamentare de anul acesta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Biroul Electoral Judeţean pentru alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor de anul acesta a fost constituit în mod oficial. Prin tragere la sorţi, preşedintele Tribunalului Suceava a desemnat pentru a face parte din Biroul Electoral Judeţean un număr de trei magistraţi, respectiv judecătorii Gheorghe Onofreiciuc – Dranca, Oana Pipernea şi Costel Aiftincă. Ulterior, dintre aceştia, preşedintele BEJ Suceava a fost ales judecătorul Costel Aiftincă, locţiitorul acestuia fiind Oana Pipernea. La câteva zile după alegerea preşedintelui BEJ Suceava, preşedintele Tribunalului Suceava a procedat la înlocuirea din birou a judecătorului Gheorghe Onofreiciuc – Dranca, cu magistratul Cătălin – Gabriel Musteaţă. Din Biroul Electoral Judeţean Suceava pentru alegerile parlamentare va face parte şi reprezentantul Autorităţii Electorale Permanente, Ovidiu Constantin Butnariu.

Potrivit prevederilor legale, următorul pas a fost completarea BEJ Suceava cu reprezentanţii partidelor politice şi organizaţiilor cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care au grup parlamentar propriu în cel puţin una dintre camerele Parlamentului. Până la termenul prevăzut de lege, au fost transmise propuneri din partea PNL, PSD, UNPR (printr-o adresă comună însuşită, prin semnătură şi stampilă, şi de către PMP), ALDE şi UDMR. Ca urmare a acestor propuneri, din Biroul Electoral Judeţean Suceava pentru alegerile parlamentare vor mai face parte viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi, din partea PNL, Eugen Bogdan Filip - PSD, Dragoş Danubianu – ALDE, Ioan Cozorici – UNPR şi Teodor Matei – UDMR.

Pe de altă parte, prefectul judeţului Suceava, Constantin Harasim, a declarat în cursul zilei de ieri că instituţia pe care o conduce a demarat procedurile de achiziţie publică pentru buletinele de vot.

Alegerile pentru Senat şi Camera Deputaţilor de anul acesta vor avea loc în data de 11 decembrie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului S-a constituit Biroul Electoral Judeţean pentru alegerile parlamentare de anul acesta.
 Vizualizări articol: 2581 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
S-a constituit Biroul Electoral Judeţean pentru alegerile parlamentare de anul acesta4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   „Interdictie dac-o cere interesul systemului... (3 trimis de
(11 oct 2016, 11:42:05
Apăi dacă e așa, atunci de fiecare dată când sunt alegeri, ar trebui adunați cu arcanul magiștrii țearei și trimeși vreo 30- 45 de zile în gulagul electoral, la muncă silnică ÎN FOLOSUL COMUNITĂȚII SOCIALE CARE le potențează lor traiul pe vătrai, onctuozitatea gușilor supraobeze și rotunjimea rubensiană a bucilor curilor ostentativi, ca de bugetari de un nerușinat și scârbos lux.
-----
Pentru conformitate statistică
link sus la Feisbuca jâdanului Țuchemberg

2.   Mândria de a fi SLUGĂ (1) trimis de
(11 oct 2016, 16:32:36
Questia asta bizară de mai sus, de la secțiunea comentariilor autentificate sub nume de user, comparată cantitativ și sub aspect al conținutului cu ÎNTREGUL de la modulul FB, denotă, fără putință de tăgadă, diferența dintre libertatea de exprimare astfel cum este ea percepută de țopârlanii din Uniunea gazetarilor cu Epoleți, Lanț, Zgardă și Botniță, respectiv LIBERTATEA ABSOLUTĂ de exprimare așa cum este ea desfășurată în întreaga ei plenitudine interpretativă a art. 6 , para 1 din Convenția Europeană a Drepturilor Omului.
Sau mai poate fi spus că definește elocvent diferența dinte căței și Lei. Sau diferența dintre condorii imperiali, cărora le priește înălțimea ideatică a aspirațiilor etice și limacșii grădinii capitaliste, multisecurist dezvoltate, a căror singură urmă transformatoare asupra lumii, în cel mai pur sens etic și comportamental, este doar dâra imundă de mucus fetid ce o lasă în urma lor, de-a lungul acelei triste dimensiuni a orizontalității în care limacșii își irosesc destinul, într-o deprimantă supraviețuire cu capul plecat în cenușiul țărânei și grumazul etern plecat.
Sau mai poate fi definită ca diferența uriașă dintre cei care, acum 27 de ani, ȘI-AU CÂȘTIGAT în mod nemijlocit libertatea de exprimare, spre deosebire de moldoveni și suceveni care și-au câștigat doar DREPTUL DE A TĂCEA, respectiv MÂNDRIA DE A FI SLUGĂ. Dreptul fundamental de a sta etern cu capul plecat întru mângâierea nevătămătoare a grumazului numai cu latul sabiei voievozilor neociocoismului de caviar, mimetizat în capitalism de japcă, rapt, furtișag, cotișag, represiune și intimidare.
3.   O fi liber... trimis de
(11 oct 2016, 18:57:50
...la comentarii?
Da' de unde frățică, nu e...
Mai dați-o-ncolo de libertate de exprimare, ce vă apucă?!
Doar nu aveți de gând să spuneți ce vă trece prin cap! Faceți uz de dreptul la tăcere, oricum cincinalul ăsta se poartă cenzura.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Chisăliţă de prune Pentru cei neobişnuiţi cu feluri principale dulci, chisăliţa, care este ca un compot dens, poate părea o alegere ciudată. Ca să pară şi mai ciudată, precizez că în versiunea sa originală, ţărănească, se consumă cu mămăligă. În unele... Citeşte